1. miami'de gözaltına alınıp, tutunaklanan türk iş adamı.
    mert
  2. Bu kez önüne yatan olmamıştır. Hükümetin illegal işlerde kullandığı kara para ve altın kuryesi. Kendisini kullananların ismini okumayacaktır. Yoksa Link
  3. iran'a yapılan ambargoyu delen ve bunun yanına kalacağını zanneden işadamı. iran'la amerika anlaştı rıza. artık bağırsakları temizleme vakti.
  4. konuşursa ortalık karışır, gerçi rte dışında kimseye inanmayan vatandaşımız da var. allah sonumuzu hayretsin.
  5. dün gece " ulan yine çulsuz kaldık, kredi kartı ekstresi yumurta gibi dayandı mabada" diye kendi kendime dertlenirken haberini gördüğüm, daha sonra "ulan adamda ki karizmaya bak -miami'de tatilde yakalanıyor-" diye iç geçirdiğim, sonrada "yapacağınız işi'n..... ayarını bozayım ben uyuyorum!" dediğim mevzunun baş kahramanı kişi...
    suçlu mu suçsuz mu?
    bilmem! yorum yapmakta -bence- yargı makamları harici kimsenin hakkı değil!
    ha bu kişi çıkarıp koca bir bavul para koyar masaya, o zaman ayrı :)
    neyse. mevzu o kadar çetrefilli bir hal aldı ki, kimin eli kimin neresinde kestirmek mümkün değil.
    ama korumalarına dövdürdüğü adamı unutmadım. bak "ah"ı çıktı...
  6. tutuklanmasi/ teslim olmasi türkiye'nin yararina midir tekrar gözden geçirilmelidir.
    bu durum, rte'nin türkiyeden başka hiçbir opsiyonunun olmadiğini artik ilan etmiş bulunuyor. rte'nin önünde üç seçenek mevcut şu anda. ya liberal bir yapiya yönlendirecek politikalar benimseyecek. ya liberal bir yapinin önünü açacak ya da tek adamliği kesinlikle elde edecek ve ülke içinde tutunmaya çalişacak.
    reza'nin akibeti ise verdiği ifadeler doğrultusunda abd'nin rte üzerinde ne kadar baski oluşturabildiğine bağli. turkiye rotasini dini-milli söylemlerden liberal söylemlere çevirirse reza gereken ödülü alip kisa sürede tahliye edilecektir.
    yargilanmasi sonrasi rte'nin tavrini iyi takip etmek gerekiyor. önümüzdeki 50 yil bu yargilanma sonrasi rte'nin ne tarafa yatacağina bağli olacak.
    t
  7. hayırsever iş adamı. yersen. yemişsen durmak yok yola devam.
  8. arapların türklere son kazığı
  9. dedesinden aldığı "orospunun ve memurun bahşişini başında vereceksin" öğüdünü kulağına küpe etmiş, hayırsever iş adamı.