1. geldi çattııı...da Türkiye'de henüz yayınlayacak kanal yok. saran grup şöyle bir açıklama yapmış:

    "Rio 2016 Olimpiyat Oyunları’nın başlamasına sayılı günler kala; kamuoyunda çıkan “TRT ve SARAN arasındaki anlaşmazlık nedeniyle Olimpiyatların yayınlanamayacağı” haberleri üzerine, tarafımızca bilgilendirme yapma gereği doğmuştur. 2014 Kış Oyunları ve 2016 Rio Olimpiyatlarının Türkiye haklarını uluslararası bir televizyon kanalı satın almış ancak yaptığı ihalede 2016 Olimpiyatları’na yayıncılar tarafından ilgi olmamıştır. Bunun üzerine, şirketimiz Saran Medya Olimpiyat Oyunları’nın alt lisanslamasını satın almıştır. Bu tarihten itibaren şirketimiz başta lider yayıncı TRT olmak üzere tüm yayıncılarla görüşmelere başlamış, menfur darbe girişimi sonrasında yayın hakları için kuruma maliyetinin de hayli altında bir bedel talep etmiştir. Bu süreçte sürekli temas halinde olduğumuz TRT’nin bütçesel sıkıntıları da düşünüldüğünde, kanaatimizce TRT de kendince haklıdır. Saran Medya bu bilinçle hareket ederek, Rio Olimpiyatları’nı Türk sporseverlerle buluşturmak adına, sponsor görüşmelerinden farklı televizyon kanallarına içerik bölüştürme yöntemine; hatta Olimpiyatları youtube kanallarından yayınlamaya kadar uzanan farklı çözüm modelleri üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. Durum bu minvalde olup, nihai neticenin kamuoyuyla 24 saat içinde paylaşılacağı bilgisini saygılarımızla arz ederiz."

    e şimdi biri de çıkıp sormaz mı arkadaş herkesin cebinden paşa paşa söküp aldığınız o trt haraçlarınızı, cep telefonlarına bile koymaya çalıştığınız bandrollerinizi nerenize...neyse... ama tabi trt de haklı canım, malum menfur girişimler, olaylar molaylar; çocukların canı çok sıkkın...
    mesut
  2. şehrin büyük bir kısmının meşale turunda protestosuna maruz kalmıştır. ekonomik kriz, siyasi nedenler gibi öne sürülse de yoksulla mücadele için protesto edilmektedir. çünkü devletin yoksullukla mücadele için uğraşlarına sekte vuracağı düşünülüyor. bu yüzden dar gelirli ailelere ve çocuklarına bedava bilet dağıtma politikasıyla bu tür eylemleri engellemeyi düşünmüşler.
  3. rio olimpiyatları trt'de.
  4. yumurta kapıya dayanınca trt tarafından yayınlanacağı açıklanan organizasyon.
  5. londra 2012`den sonra açılışta ne yapsalar nafile gibi duruyor ama yine de bu sözümü yemek üzere bekliyorum.
  6. bir milyon tane kanalı olan trt'nin sadece trt spor'dan yayınladığı olimpiyat organizasyonu.
    umarım değişir bu durum, yoksa bir bok göremeden geçip gidecek cağnım olimpiyatlar.
  7. bugün tsi 04.29'da 100 metre Kurbağalama'da yarı finale yükselen Viktoria Zeynep Güneş'in yarışmasını izleyeceğimiz müsabaka.

    ekstradan, şu ana kadar birçok yeni rekorun kırıldığı organizasyondur.
  8. 5-21 ağustos 2016 tarihleri arasında brezilya "rio de janeiro"da düzenlenen olimpiyat oyunlarıdır. sloganı "a new world, um mundo novo^:portekizce^" olan oyunlar güney amerika kıtasında yapılan ilk olimpiyat oyunlarıdır.
  9. henüz daha heyecan tam olarak başlamadi.

    5000 m erkekler finali 14 ağustos
    100 m erkekler finali 15 ağustos
    200 m erkekler finali 19 ağustos
    4*100 erkekler bayrak finali 20 ağustos
    10000m erkekler finali 21 ağustos

    usain bolt, mo farah ve daha niceleri için biraz beklememiz gerekiyor.
  10. lanetli olimpiyatlardır.

    bacağını kıran atlet mi ararsın, korunu kıran halterci mi ararsın, 3 hakkında da suya yüz üstü yapışan artistik dalışçı mı ararsın, ishal olup sıça sıça yürüyen koşucu mu ararsın, çüküyle çubuğa takılan yüksek atlamacı mı ararsın daha bir sürü şey.

    lanetli değilse başka bir şey de değildir.