1. oldukça beğenilen bir alman markası olmakla birlikte, mağazalarına erişim konusunda sıkıntı yaşıyorum. her yerde şubesi yok, var gibi aslında ama diğer kozmetik mağazalarına kıyasla daha seyrek. ucuz ama kaliteli ürünleriyle nam salmış ayrıca. ^:hanımlar indirim zamanı malum^
  2. özellikle çay ağacı yağını ucuza ve kaliteli bulabileceğiniz tükkan. reyonlarda gezinirken "yardımcı olabilir miyim" diyen satış görevlisi de yoktur genelde, rahat rahat gezersiniz.
    mesut
  3. alman malı iyidir düşüncesini boşa çıkarmayan envai çeşit ürünün uygun fiyatla satıldığı mağaza.
    (bkz: ne güzeldir almanlık)
  4. lint satışı yapan ender mağazalardan. mutfak araç gereçleri de oldukça başarılı.
  5. en güzel gözlük camı temizleme bezi bulabileceğiniz mekan.
  6. almanya mağazalarındaki ürünlerin çoğunu türkiye mağazalarında bulamazsınız, ismi yanlış söylüyorumdur diye görsel bile gösterir oldum personele ama sonuç her zaman olumsuz.
  7. bir rossman değildir demeye gelecektim ama yanlış başlıktaymışım özür dilerim.

    gratis, watsons, rossman falan başlıkları türemiş ayrı ayrı var mıdır özel bir sebebi bilemedim.

    tanım: bir kozmetikçiymiş

    edit: fikir beyan edilimesi istenildiğinden belirtelim gelen mesaj üzerine, rossman'ı ismen biliyorum, ama bu tip alışverişlerimi evimin mahallesi diye tabir ettiğim cevahir'deki (bkz: watsons) mağazasından yapmayı tercih ediyorum. olurda bir gün uğrarsam görüşlerimi iletirim.
  8. kaliteli ürünleri çok daha uygun fiyatlarla bulabileceğiniz watsons ve gratise taş çıkaran marka. her ilde bulmak zor orası ayrı tabi.rival de loop clean & care ürünü çok güzeldir, isana lippenpflege intensiv dudak balmı çatlayan kuruyan dudaklara birebir,synergen sivilce önleyici jelide bayağı iyi gece yatmadan önce sivilceye sürüyosunuz sabah şişlik inmiş kızarıklık geçmiş oluyor. ayrıca belirtmem gerekki kendi ürünlerinde(rival de loop, alterra..)cruelty freedir. hayvanlar üzerinde deney yapmamasından dolayı bile tercih edilmeli bence.
  9. filtre kahve kağıt filtresini çok uygun fiyata satan mağaza. değişik markalı ve çeşitli şeyler satar; tchibo kadar geniş yelpazede değil, gratis kadar da kozmetik ağırlıklı değil ama normal bir market gibi de değil :) (bkz: tövbe estağfurullah bir şey olmuş :) )
  10. gratis ve tacizci watsons'a bin çeken ve alman kalitesinin konuştuğu kozmetik mağazası.