1. hayda. durduk yere güzel bir youser'ın başını yediniz. adam dikkati çekip bir güzel ortalığı temizledi, birileri de gururuna yediremeyip baskı üzerine baskı yaptı. umarım kendi ayrılmıştır. uçurulduğunu sanmıyorum.
  2. youreads moderatörü olan insan. youreads'te farklı bir nicki olduğunu düşünmekle beraber hiç kafa yormadım buna. bir aralar başlık taşımasıyla gündeme gelmiş ve tepki çekmişti. o günden sonra daha dikkatli çalıştığı için bir teşekkürü borç bilirim.

    aynı zamanda eğer bir aksilik çıkmazsa 28 ocak perşembe günü akşamı bona dea ile beraber youreadsfm.net'te olacak.
  3. ortadogu ve balkanlarin en hizli baslik tasiyabilen moderatoru. ben takip ederken yoruluyorum, kendisi baslik tasimaktan, editlemekten yorulmuyor.
  4. efsane bir youser, sözünün eri, helal olsun dediğim, yanaklarından öpülesi. nasıl iyi birisi anlatamam ama nedense ters gidesim geliyor bu yousera. gel de sevme bu mod'u. gecesini gündüzüne katıp çalışıyor. neden? bizler için.

    teşekkürler süpermen diyeeceğim, olmayacak.



    teşekkürler kozmonot!!!
  5. mod akışının dinamizmi, çalışkan, ilgili youser.
  6. ceza verirken zalim bir diktatör edasında davranan 2 başlık taşıdı diye youserları ezilecek böcekler olarak gören moderator.
  7. saat 22:30 da youreads fm de canlı yayın konuğu olacaktır.
  8. kadın doktorların beceriksiz olduğunu belirttiğim için yorumumu hakaret kuralı maskesi altında silmiş. halbuki burada herhangi bir hakaret öğesi bulunmamaktadır. birisinin veya birilerinin beceriksiz olduğunu iddia etmek bir hakaret değil, eleştiridir.

    yetkilerini çok keyfi kullanıyor, hiç etik değil.
  9. çok kibardır kendileri. tam bir centilmendir.
  10. oldukça dikkatli olduğunu ve yerinde uyarılarda bulunduğunu düşündüğüm kişi.