1. adamlar adlı grubun yeni çıkardığı 2.albümü.

    1.hepinize el salladım
    2.tın tın
    3.şakacı birisin sen
    4.yanmış içinden
    5.orada ortada
    6.e tabi
    7.rüyalarda buruşmuşum
    8.ah benim hayatım
    9.acının ilacı

    1.albüme oranla daha depresif takılmışlar, şarkılar daha sade olmuş, gitar daha çok ön plana çıkarılmış. ilk albümü daha eğlenceli olmuşken bu biraz daha altyapısı hareketleri, sözleri melankolik olmuş. 1. albümlerinde bulunan "ateş ederim", "koca yaşlı şişko dünya", "kapısı kapalı" minivalinde sadece "tın tın" olmuş.

    bütün şarkılar melankolik olmasına rağmen çok güzel, bu albüm olmuş!
  2. beni bir atın sırtına atın, tın tın gidiyim.
    en sevdiğim! müthiş eğlenceli bir parça olmuş
    tın tın - adamlar
  3. ilk albümlerine göre biraz daha durgun bir albüm olmuş. 'adamlar yapmış abi' deki özne olma durumundalar. her parçayı dinlemedim ama tın tın benim de favori parçam oldu girişini özellikle beğendim. yüzyüzeyken konuşuruz a bir gönderme var sanırım ama nedir bilemedim .
    'beni bir atın sırtına atın tın tın gideyim... hobaaaaa'
  4. güzel olmuş albüm dokuz parçanın dokuzuda söz ve müzik olarak sıkmıyor.
    yanmış içinden parçasında erkin koray havası var sanki.
  5. aralarından sanırım dinler dinlemez en çok sevdiğim albüme adını vermiş olan rüyalarda buruşmuşum parçası. biraz duman havası var gibi ama art arda sıkılmadan dinletiyor kendini. söylemeden geçemeyeceğim bu adamların betimlemeleri neden bu kadar özgün ve iyi? nasıl kafaları yaşıyorlar da bu sözleri yazıyorlar merak ediyorum. ve denildiği gibi biraz kederli bir albüm olmuş adamlar'ın genel tarzına bakılırsa.

    bu arada kırk yıl düşünsem herhalde "tren rayları kadar sıkıldım" gibi bir cümle aklıma gelmez. velhasıl, iyi iş çıkarmışlar yine.

    ancak içimde kalmasın, biraz toplumsal nabza dokunan utanmazsan unutmam gibi bir şarkı da beklerdim yine özellikle böyle karmaşık bir dönemde.