1. spor yapmaya, duş almaya, iyi bir kahvaltıya, belki biraz okumaya fırsat yaratabilen insandır. 1 bilemedin 1 buçuk saatlik uyku yumuk yumuk gözlerle elde yağlı poğaça koştur koştur yetişmeye değer mi hiç?
    mesut
  2. çok istememe rağmen asla böyle bir insan olamayacağım. yataktan kalkınca ayılamayıp düşen insanım ben.
    ozumm
  3. öğrenciliğimde hatta askerliğimde bile sabah insanıydım ama iş hayatı başladıktan sonra her sabah kule vinç geliyor beni yataktan kaldırmak için.
  4. ruhum yatalak benim. sabah o enerjiyi nerden buluyor bu millet anlamıyorum. belki de bu saatlere (biliyorum daha erken) kalmadıkları içindir.

    sabah saat 5.30 - 6.00 gibi kalkarlar ardından duş alıp güzelce de bir kahvaltı yaparlar. işe, okula gitmelerine daha vakit varsa sabah sabah takip ettiği yabancı dizisini izler, gün boyu spoilerdan kaçmasına gerek de kalmaz. cidden hayat bu insanlara hayat.

    geceler sessiz, geceler huzurlu derdim eskiden ama artık takatim kalmadı. son 2 gündür erken yatıp kalkıyordum gerçi, bugün sektirdik saati biraz.

    neyse, saçmalamadan bitireyim. sabah insanı olmaya çalışın, biyolojik saatinize uygun yaşamış olursunuz ve gerçekten gün içinde zombi gibi gezmek yerine çok daha aktif bir birey haline gelirsiniz.