1. samimi bir insan olduğuna inandığım komedyen.

    hani beraber olsanız iyi vakit geçirebileceğiniz matrak, esprili insanlardan da diyebiliriz.

    ha, işleri iyidir, kötüdür seyirci yorumudur, orasi ayrı. siyasi tavri da ayri değerlendirilir.

    ancak kendisinin samimi bir insan olduğu kanaatindeyim.
  2. sevemediğim bir kişidir...
    normal halini bilemem, belki muhteşem biridir ama yaptığı işleri düşününce çok sevimsizdir...
  3. ülkemizde mizah neden gelişmiyor, seviye neden yükselmiyor ve neden sanatsal yapıtlar ortaya çıkamıyorun cevaplarından sadece biri. iyi insan olmakla sanatçı olmak arasında uçsuz bucaksız bi uçurum var.
  4. zamanında saçlarını ektirdiği klinikten "ünlüyüm para vermememeliyim" diye düşünecek olmalı ki kaçmaya çalışmıştı. iner misin çıkar mısın programının ünlü ettiği ender insanlardan
  5. ülkedeki en itici insanlar listesinde banko ilk beşe girecek insan. yaptığı mizahı da sevmiyorum komik bulmuyorum.
  6. bir arkadaşla yaptığımız ölse uzulmeyecegimiz ünlüler listesinin bir numarası.
  7. oyunculuk yeteneğinin fazla olmadığını ancak şanslı olduğunu düşünüyorum, hakan yılmaz gibi doğaçlaması kuvvetli bir oyuncuyla yola çıkmak şanstı, sonrasında çalıştığı yönetmenler, bulunduğu filmler alaylı da olsa oyunculuk kabiliyetini artırdı. bugüne kadar çalıştığı yönetmenlerin önüne odun koysak ona başrol oynatırlar hafife almamak gerek. özetle sahne önünde ve arkasındaki ekip açısından şanslıydı.

    dönem olarak şanslıydı, siyasi mizah, stand-up, tiyatro oyunları hep o işi iyi yapan komedi oyuncuları tarafından doluydu şafak sezer'e de popüler mizahta yer kaldı, suya sabuna dokunmadı.

    fikrinin karakterinin bilinmesine gerek kalmayacağı adamlar gölgesinde yürüdü hep, hakan yılmaz, cem yılmaz, oya başar yapımın ana gücünü yüklendi ona sadece oynamak kaldı.

    şanslıdır vesselam, o yüzden yalnız kaldığı işlerde başarısız yardımcı oyunculukta iyidir... iyi gibidir... gibi gibidir... bilemiyorum altan.
  8. vodka ile coşup viskiye dönen ünlü bir yaşam formu.

    zülfiyardan esen rüzgar : dedikodu değil, ironi. tamam, insanı değiştirdim.

    zülfü livaneli : muhtemelen şafak sezer fan bir youser arkadaşımın stalklamasıyla her yazdığım yorumun kafadan bir eksisi oluyor:). sadece şunu söylemek istiyorum o meçhul idealist kişiye; biliyorum bunu okuyorsun, sana saygı duyuyor ve seni seviyorum.
  9. filmleri çekilmeyen insan. ancak sohbet ortamında çekilebilir bir insan olabilir.