1. olabilitesi mümkün olan bir şey. yıllarca sözlüklerde ömür çürüttüm. binlerce kişiyle yazıştım. bazıları ile reelde tanıştım. iyileri de oldu kötüleri de. çok kaliteli insanlarla karşılaştığım gibi beş para etmez şerefsizlerle de karşılaştım.

    iki aydır belki üç ay biriyle yazışıyorum. arasıra konuşuyoruz. hiç yüzyüze görüşmedik. herhangi bir konuda ben bir şey söylediğim anda şu şair bu düşünür bu sanatçı o felsefeci bu konuda şunu söylemiş diye şak diye yapıştırıyor. okumuş bir insan olmasa zaten muhatap olmazdım ama bu biraz fazla okumuş.

    hayatımda görmediğim kadar düşünceli biri. aynı zamanda lafını esirgemeyen delidolu.

    bir doğa sever hayvansever. doğada bulduğu her şeyden ya içki ya kolonya ya başka bir şey üretiyor. dut toplayıp içki yapmak gerçekten keyifli.

    bu özellikleri yanı sıra herkese yardım etme telaşında. işi bu olmuş. bu iş için gece gündüz bir telaşta. biraz geç kalırsa bir insan ölecekmiş telaşıyla çırpınıyor. uyku denilen şeyi bir kenara koymuş. uyumuyor nedense.


    ama bunlar çekici gelse de benim pek umurumda değil. benim için önemli olan mantıklı bir neden gösteremeden ona inanılmaz kıymet vermem çok sevmem.

    belki karşılaşsak beni sevmez belki ben onu sevmem ama böyle kalite bir insanla tanışmaktan inanılmaz onur duyuyorum.

    not: bu kişi youreads'ten değil.
  2. çok insanla tanıştım sanaldan ve sanırım 2 kişide falan oldu. birisiyle görünce aynı şeyi hissetmedim, öteki de beni beğenmedi yani like a real life.
  3. tanıdığın insanı sevemezsin.
  4. ben kendimi sevdirip ortadan kayboluyorum
    parov
  5. olması mümkün olmayan, olduğu sanılanın ise kendini kandırmak olduğu duygu durumu.

    hatta tek kelime ile mazoşistliktir bunun adı.
  6. sürekli görüşüp hiçbir şey paylaşmamaktan daha iyi olan yöntemdir. önyargıları ortadan kaldırmış olursunuz bir bakıma. güzelliği/çirkinliği(dış görünüşü) önemini kaybeder. fikir olarak ahlak kültür olarak daha iyi tanıyabilmenize bile yol açabilir .
  7. hiç var olmamış süleyman çakır için cenaze düzenlemiş bir topluluğuz olm biz. birini sevmemiz için dizi karakteri olması bile yeter de artar.
  8. bi kız vardı dil geliştirme münasebetiyle tanışmış, 1 sene falan takılmıştık mesajlaşarak.(*:swh) ben dilimi geliştiriyor; o ise gittikçe bana aşık oluyordu. kız yanıyor bitiyordu. ben de boş değildim ama gelecek kurulamayacak kadar zıt bir insandı bana göre. gerçi ne ben gidebildim ne de o gelebildi. göremedik kızın bir buçuk metrelik boyunu.(*:swh) hebele hübele derken kız yazmamaya başladı.

    ayıp etti ama. o kadar yandım bittim mesajlarından sonra yazmamak olur mu? sevgili yaptı diye yazmamak. çok ayıp.

    onun yerinde ben olsaydım ne yapardım?
    yine de yazardım tabi olm ayıp denen bir şey var.