1. sırf saçı kahverengiden birazcık açık olduğu için kendini sarışın ilan eden utanmadan bir de bununla övünen garip tiptir. herkesin kulak misafiri olduğu fakat kimsenin sarışın olmadığı gerçeğini yüzüne çarpamadığı insandır. renk körü olması kuvvetle muhtemeldir.
  2. hayy allah kahretmesin, benim bu yaaa.. o kadar da dedim arkadaş bak abartmayın, suyunu çıkarmayın diye. yok; olur mu! illa bir tuhaflık olacak. gerçi ilk zamanlar çok sarı değildi, göze öyle hitap etmiyordu ama... denizdi, güneşti, oydu, buydu derken olduk mu çakma sarışın.. allah'ım ben bir de hiç sevmezdim sarışınlığı. hani yakışan da var da benim neyime yahu, neyime... ilk fırsatta mor yapıyorum; kurtulayım bu eziyetten..
  3. "ben küçükken sarışındım" diyen kişilerle birlikte, bayağı kalabalık bir gruba dahil olan kişidir, "tip" filan dememek lazım :)
  4. kesin güneşte sapsarı oluyordur saçları. ama kışın suriyeli.
  5. ten rengi yüzünden kumrallık veya esmerlikten imtina etmeye kasan insandır...
    niye?
    çünkü "farklı olmak" ister; ama aynı anda koyun gibi bir gruba aitliği olsun, güvende hissetsin ister, kendi ile çelişir...

    "gözlerim denize gidince mavi oluyor.", "küçükken sarışındım.", "saçlarım güneşte bal köpüğü rengi oluyor.", "babaannem rum göçmeni, tenim ondan böyle beyaz." gibi cümleler bu çelişkiye örnektir...

    ben mi?
    dümdüz esmerim, bir özelliğim yok...
  6. Her 100 kişiden 70'inin esmer, 28'inin kumral, 2'sinin saf sarışın olduğu ülkemizde kumrallarin daha açık renkli olanları toplum tarafından sarışın kabul edilir kişimizce de bu böyledir.
    Dümdüz kahverengi saçlı olan bana bile sarışın denildiği ülkemizde boyle hissetmeleri gayet normal.
    Gerçek sarışın
    türk sarışını
  7. küçükken sarışındır büyüdükçe kumrala dönme durumuna alışamamıştır hala etkisindedir
    wtf
  8. çok güldüğüm insan grubu. bi de aynı kişi ben barbara palvin'e benziyorum diye ortada geziyorsa daha da komik duruma düşer.
  9. tam tersine örnek insanım ama herkes sarı diyor işte...