1. evet altı ayda ülkenin başkentinin göbeğinde 3 patlama gerçekleşiyor ve hala sorumlu bir başbakan gibi istifa etmiyor. onu da geçtim bari iktidar olarak bakanların istifasını istesin. ne kadar ayip. üstelik bir sonraki seçimde oyunu yüzde ellilerin üstüne çıkaracağını söylüyor, ne acı. bir de utanmadan sıkılmadan domokratik olmayan bir seçim barajını ilk defa aşan partiye ve onun nezdinde kendinden güçsüz tüm düşüncelere yükleniyor bu acımasız şahıs. ey demirtaş seni oraya çıkaran halk oradan indirmesini de bilir diyecem ki bir gülme geldi. çünkü bizim halk aşırı unutkandı laa.
  2. büyük bir hayal kırıklığıdır kendisi benim için.
  3. canlı bombaları patlatan örgütün siyasal uzantısı olan partinin lideridir.
  4. son seçimlerde yüzde 10'luk dilime girmeseydi muhtemelen şu sıralar dağda olacaktı.
  5. terör örgütü destekçisidir. ırkçıdır.
    mert
  6. kasımdaki seçimlere kadar desteklediğim insandır. partide tek başınayken bişey değiştiremez gücü yetmez aslında iyi niyetlidir diye düşünüyodum ama artık işin şeyi çıktı son 2 patlamadır sadece sivil halka masumlara tek suçu o saatte orda bulunmak olan insanlara yönelik saldırılar var ve hiç kimse bu durumda masum olamaz hele ki hdp eşbaşkanı asla. solcu olmak özgürlük insan hakları diye bahsederken hak verip savunmuştum ama son durum bu düşüncelerin hiç birisiyle bağdaşmamaktadır. onu başkan yaptırmadın belki şimdilik ama ortada can güvenliğinden başkanlığı düşünüp dert edemeyecek bir halk oluşmasına neden oldunuz.
    wtf
  7. omurgasız bir canlıdır. bunca zamandır "sayın" diyerek imralı'ya olan bağlılığını çok güzel bir şekilde dile getirdi. yeri meclis değil, ülke dışındadır. burada yapamadığı konuşmaları anca çıkar belçika gibi destekçisi olduğu yerlerde yapar.
  8. dağdan teröristleri indirip dağdakilerle başka ülkelerde gizli görüşmeler yapan, askerlere kumpas kurup evlerini basınca direk delillerin yerlerini bulan kızlarına fuhuş iftirası atan kişi olmadığı için sevilmemektedir. dagdakiler gelsin haklarını mecliste arasın dersiniz meclise gelir bu sefer yaşadıkları yerleri yakıp yıkarsınız sokaklarda linç edersiniz.
  9. bir sonraki seçimde partisiyle baraj altı kalması muhtemel terör yardakçısı, pkk'nın piyonu, kaybeden.
  10. bu günde sadece kınamakla iktidardaki günü geçiştirip istifa etmemiş zattır. çok ayıp ediyor oysaki bi istifa etsen ah ne olur sanki.