1. yapmayın ulan ayıp valla

    edit: @2'ye ithafen: 'tmm.'

    o basliklarin hic birine girmemis adam (veya kadin) gelmis burda zirliyo. adam seri sekilde 10 - 15 tane baslik aciyor. hicbirinde de nesnel bilgiler yok. hepsini 'vay efendim bu muhtesem, vay efendim bu harika' diye oznel yorumlariyla kirletiyor.

    ayricanaktan, ben buraya terapi olsun diye yaziyorum yoksa tum insanlar olsun umrumda mi ki insanlar onlara guzel biseyler birakayim?
  2. en azından ileride o konularda bilgi sahibi olmaya çalışacak bireylere bir şeyler bırakmaya çalışıyorlar. ellerine sağlık.

    ek olarak: "seri başlık açanlar" yeterli bir tanımken "anasını satanlar" gibi cinsiyetçi bir hakaret ederek, bu oluşuma bir faydası olmayacağını zaten sergilemiş bir yazardan, diğer yazarlara direktif komik durmaktadır.

    ve son olarak modlara başlığı düzeltmeleri açık istekte bulunuyorum.
    ufo
  3. başlığın altında hemen ileride başkası faydalanır yazılacağını bildiğim konu.la bırakın youreads yavaş yavaş gelişsin.sol frame bir gün meyve çeşitleri bir gün taş çeşitleri başka gün de ne biliyim nutella ve türevleriyle doluyor.ziyaretçi gelip demiyor mudur bu başlıklar ne diye ?
  4. ilham perisini kaçırmak istemeyen sözlük yazarı
    belit
  5. 140 tane metallica şarkısının başlığını peş peşe açıp beni eleştirenlere sözlüğü bıraktıracam onu istiyolar. kuulsunuz ya hıammına..
  6. şu an içinde bulunduğum sendrom.
  7. habire yapmayın şunu ya. meşgul edip durmayın. yada bir gün belirleyin o gün biz çıkalım siz halledin işinizi
    ryu
  8. normalde hiç katılmadığım bir sloganla, yapanları desteklediğim eylem.

    "laissez-faire, laissez-passer"

    ekleme: iyi niyetli, içeriğe/youreads formatına uygun, bilim kanalında güzel bilgiler de içeren başlıklar açan @atlantis'e an itibariyle haksızlık yapıldığını düşündüğüm tepkileri içeren başlık. üstelik rahatsızlık varsa önlemi kolayca alınabilecek olan bir durum olduğu ortadayken.
    ozee
  9. az önce yaptığım eylem. gerçi bir iki başlık zaten varmış. o başlıkların altına da ekleme yapınca sol çerçeveye düştüler. bir kereye mahsus bir işlem yaptım. rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
  10. yapmadan önce flash modunu açtıysa tadından yenmez.