1. ben bu sesli kitap olayına dinleyen değil seslendiren kısmından dahil olmuştum zamanında. benim dahil olduğum çalışma altı nokta derneği içindi. dinleyecekseniz tavsiyem karakter sayısının çok kalabalık olmadığı, biraz ön bilginiz olan kitapları tercih etmeniz ve ses rengi size sıcak - yakın gelen okuyucuyu seçmeniz.

    vurgu, telaffuz, ses rengi gibi özelliklerinize güveniyorsanız da diğer tarafa geçmek için bir adım atmanızı öneririm. özellikle görme engelliler için yapılan çalışmalarda hem siz kendinizi geliştirmiş hem de çok faydalı bir iş yapmış olursunuz.

    okumak mıdır? pek tabi okumaktır dinlemek de...ancak trafikte başınıza gelebileceklerden emin değilim.
    mesut
  2. bir kere okan bayülgen tarafından seslendirilmiş dönüşüm - franz kafka dinlemişliğim var. ancak beklentimin altında keyif verdi diyebilirim. günün büyük çoğunluğunu yolda geçirenler yada görme engelliler için tabiki alternatif yöntemlerden birisi. kendi adıma ise telefon hafızasına youtube downloader ile arkası yarınlar ile radyo tiyatrosu yükledim, benim için daha keyifli daha anlaşılır bir yöntem oldu. kitap heleki anlaşılması ağır ise bazen sayfa başına paragraf başına dönmek icap ediyor, kendi okuduğunu ancak anlayabilen kişiler için sesli kitap masal etkisi yaratır, uyku modu açılır ve gözler hafiften kapanmaya başlar. e-kitap'lara karşı kitap kokusu saplantısı olan tayfa gibi okuma saplantısı olan bir tayfa da sesli kitap yaygınlaşmaya başladıkça oluşacaktır.
  3. mesut