1. önce güldüğüm sonra gerçekten bayaa üstüne düşündüğüm başlık ve olay bütünü. sahiden böyleyiz.
  2. uyumak ve uykunun zararları adlı çalışma
  3. acun cidden çok zeki bir adam.
    kendi zevklerini, para vererek büyük bir hazla izlemekle kalmıyor bundan para da kazanıyor...

    survivor da bunlardan biri; ünlü ve gönüllüler köle, izleyenler kan ve gözyaşı diye bağıran güruh ve acun da baş parmağını aşağı indiren hükümdar gibi...
    herkes memnun...
  4. bunu hala izleyen var mı dicektim ama raytingleri gorunce utandım bi an, hangi kanaldaydı ya bu!???
  5. 14 martta bomba patlamış olmasına rağmen türkiye'nin gene de hiç bir şey yokmuş gibi izlemesi çok ilginç. gene en yüksek reytingi almış. harbiden çok ilginç bir durum diyecek laf bulamıyorum
  6. şimdi beni vatan haini ilan edeceksiniz ama demeden edemeyeceğim.ben sizi anlamıyorum,bomba patlamış bir sürü insanımız,kardeşimiz,abimiz,ablamız ölmüş oldukça üzücü bi durum ama hayat devam ediyor.bi şekilde devam etmek zorundada zaten..ne yapalım kapıyı,pencereyi,televizyonu kapatsak,sosyal medyalarda terore lanet fotografları yazıları paylaşınca yeterince duyarlı davranmış olacak mıyız.ne yazık ki elden gelen pek bir şey yok.
    ayrıca hepinizin evinde televizyonlar açık,film,dizi,şarkı dinlendiğini tahmin edebiliyorum keşke azıcık daha objektif olabilseniz.
  7. nedense hiç şaşırmadığım bir sonuç çıkmış. dün de sonuç buydu, bugün de bu.
    tebrikler yeni türkiye.
    ozumm
  8. benim gibi hayatının bir kısmı 90 larda geçen insanların o yıllarda hatırladığı bir çok tartışma proğramı vardı; siyaset meydanı, 32. gun, teketek, ceviz kabuğu... bunlar halk tarafından en çok izlenen programlardı, bu nedenle her kanalın bir tartışma proğramı mutlaka vardı. insanımız o yıllarda siyasetle yakından ilgiliydi.

    1980 lerden beri apolitik bir halk yaratma çabaları şuan sonuçlarını vermiş. kimse tartışma proğramı izlemiyor. herkes survivor, bu gün ne giysem, yemekteyiz, evlendirme proğramı vs. insanları aptallaştıran proğramlar izliyor.

    ankarada bomba patlıyor kimsenin umrunda değil. zaten önemsese de en fazla 3 gün surer. 4. gün; " survivor da kim kime ne dedi" yine manşetlerde yer alır. bomba haberleri iç sayfalarda küçük bir köşede yer alır. bir mille boyle boyle yok olur.
  9. çok önceden yapılması gereken bir isyan aslında.
    öncelikle yazan arkadaşı kutluyorum. ama
    türkiye'de yıllardan beri üzgün görünerek verilen şehit haberinden sonra güle oynaya magazin haberi verildi. 28 şehit varken magazin programlarında kimin eli kimin cebinde haberleri yapıldı. şehidin ailesinin barakadan bozma evi acıyarak haberlerde halka sunulurken x ünlüsünün aldığı ama beğenmediği milyon dolarlık evlere geçildi.
    işte o zamanlar yeteri kadar sesimiz çıksaydı
    bu günlere gelmezdik.
    milletimizin başı sağ olsun.