1. sosyalliği pek sevmeyen ve şuan en iyi arkadaşıyla sevgili olan ben, bence bu kategoriye girmiyorum.

    zaten insanın en iyi arkadaşı/arkadaşları vardır, bir de alelade arkadaşları. en yakın arkadaşıyla kimse görüşmeyi kesmez, sizin yakın gördüğünüz arkadaşınıza göre siz alelade bir insansanız, bir zahmet laf etmeyiniz o şahsa.
  2. arkadaş gibi arkadaş, sevgili gibi sevgilidir. aferin o arkadaşa.

    benim merak ettiğim ise, nasıl bir selam sabah kesme şekli insanlara makul gelir, anlayışla karşılanır?
  3. davranışı anlamsız olan arkadaş. ekmek bulunca su içmeyi bırakmak gibi.
  4. bırakın da hevesini alsın dedirten durum.

    genellikle ilk kez sevgilisi olan deneyimsiz erkek familyasında görülür.

    dişi olan yine arkadaşına beş çayına gider,gıybetini yapar vs vs.
  5. bir seviye üstü evlenince bekar arkadaşıyla hiç görüşmeyen kişidir...
    o ince çizgiyi anlarım da tamamen silmeyi anlayamam...
  6. ilk canım cicim ayları için geçerli ise normal insandır. bırakın elleşmeyin. yoğun duygularının arasında aklına gelmeyi beklemeniz bile garip geliyor. bu durumda haksızsınız canlarım. sonraki zamanlarda da devam ediyorsa sizi vakit geçirecek partner olarak gördüğüne ve artık ihtiyaç duymadığına kanaat getirebiliriz. bu durumda siz de onu öyle görün ve dert etmeyin, takmayın. herkesten onlara verdiğimiz değeri göremiyoruz maalesef. belki siz de verdiğiniz değeri yansıtamadınız veya sevgili edinseniz arayıp sormayacaksınız. ikinci bir ihtimal ise ilişkisi kötüye gidiyordur ve kimseyle görüşecek enerjisi yoktur. kızmayın öyleyse de destek olun.
  7. üniversitede ortamında çok vardır bunlardan. özellikle sevgilisi, sosyal bir tip değilse veya saçma sapan tripleri olan bir arkadaşsa ayrılana kadar yüzünü göremezsiniz. ayrılana kadar dedim çünkü, insan bir kız/erkek için yaşam tarzını tamamen değiştirmek zorunda kalıyorsa o iş yürümez; yürüdüyse eğer zaten o arkadaş yauşaktır, kafaya takmaya değmez.
  8. benimdir. ama aslında sevgili bulunca değil, bir arkadaş bulunca diğerini unutan cinsinden. tam olarak unutma da değil. ben insanlarla teker teker görüşmeyi seviyorum. gündemimde bir kişi olabiliyor çoğunlukla, dolayısıyla da herkesle belirli bir zamanda görüşüyorum. başka biri ile görüşürken diğeriyle uzun zaman görüşmediğimi fark ediyorum ama napiim yapım böyle benim de.
  9. inanılmaz haksız bir durum olmayandır. fena olan yeni tanıştığı sevgilisi varken beklentiye girerek, arkadaşını dara sokandır.
  10. yüzüklerin efendisi return of the king'de final sahnesi vardır.

    yüzüğü hüküm dağının ateşlerine atmışlar, kayıpsız dönmüşler fakat...

    gandalf, bilbo ve frodo o gemiye biner. arkada 3 hobbitçik ağlaşır. burada değinmek istediğim nokta dünyanın sonunu getirecek bir güçten kurtulmuş olmalarına rağmen eskisi gibi mutlu olamıyorlar. zaman ve zamanın en acı hamlesidir bence bu. sevgili bulunması vesaire başlı başına bir sebep değildir. her türlü ilişkide ve hatta kendinizde dahi bir süre sonra bir şeylerin eksik, alışılmadık, sevilmedik olduğunu görüyorsunuz. yada ben çok safım, mesele sadece sevgilidir.