1. pişmanlıkla özlenen kitaplardır. hele ayrıldıysanız bir de, özlemi iki kat artırır. ah..
  2. kitabımı babama bile vermem, sevgilime hayatta vermedim vermem. kitabını eşe dosta dağıtan, en hafif tabiriyle değerli kardeşlerim, eşektir.
  3. kitaptır, okunsun diye vardır, süs eşyası olsun diye değil. dağıtınız, paylaşınız.
  4. milan kundera - kimlik

    sonra gidip yenisini almıştım pişman olduğum için. gidip yenisini vermeliydim ama almamalıydım yeniden.
  5. benim için çok kıymetli bir kitaptı. çok şey katmıştı bana, okumaktan çok keyif almıştım. özenle seçtiğim kız kulesi temalı kitap ayracıyla hediye etmişim. hediye ettiğim zaman önce şöyle bir bakmış sonra; "amann bunu mu! okuyacağım" demişti.. kitap okumayı çok seven birinin böylesi hareketi, içimde bir sürü cam parçası bırakmıştı hiç unutmam.
  6. kürk mantolu madonna *
  7. bence sevgiliden/arkadastan alinan kitaplar diye bir baslik olmali. hediye veya odunc dahi olsa alinan kitaba verilen kiymet daha buyuk sorumluluk.
  8. pablo neruda - yüz aşk sonesi.

    bu gece en hüzünlü şiiri yazabilirim...
  9. kitap vermedim diye hatırlıyorum ama aldım. istese de geri vermem. :)
    death note serisini aldım, sayesinde manga serisi bitirmiş oldum hayatımda. sartre aldım. bulantı. içimi bulandırması için bilerek yaptı bence.

    gerçi bir öğrencim istedi benden death note serisini. okuduktan sonra paylaşmayı seviyorum illa bağlı değilim o kağıtlara. versem mi vermesem mi diye çok düşündüm. sonra yenisini ona aldım. kitap paylaşımlarını yaptığımız insanlar zaten az oluyor ister sevgili ister arkadaş. en azından hatıra kalsın dedim.
  10. ahmed arif - leylim leylim

    sonuç; leylim leylim gitti.