1. göğsümü gere gere söylüyorum ki benim yaptığımdır.
    bana "canım ya bu akşam berkcanlara gidecem telefonuma ulaşamazsan merak etme" dedi. ben de bir insan nasıl bu kadar sorumsuz olabilir diye haliyle sinirlendim açıkçası " ya saçmalama ne merakı ama insan eli boş mu gider, al şu parayı da giderken viski şampanyeleyin falan al " diye fırça kaydım. kimseye badboy'un sevgilisi arkadaşının evine eli boş gitti dedirtmem bu böyle biline.
  2. aldatılmakla sonuçlanır.

    en azından benim için.

    "göndermezsen g*** s****" deseler yine göndermem. ya da gönderirim ama eve geri almam. nereye gidiyorsa orada kalsın.
  3. kanka ne demek barzomu sizin sevgiliniz yoksa ergenmi her turlu ayrılın zaten
  4. bir gay olarak asla ama asla, hiçbir koşulda, hiçbir yer ve zamanda izin vermeceğim olay. gerekirse hayatı ona dar ederim, ama yine de izin verem. hatta en kıskanç ve muhafazakâr hetero’lar bile bu konuda elime su dökemez, fazla müsamahakâr kalırlar. hani nasıl anlatsam, gökten cebrail falan gelse, allah melek gönderse beni ikna etmek için yine kabul etmem. kimse kusura bakmasın, amillians’ın sevgilisi arkadaşının evine kalmaya teşebbüs etti edirtmem.
  5. kanka dediğimiz eğer dost vari bir şeyse şöyle bir örnek verebilirim.

    üniversiteye yeni geldiğim zaman lise üst dönemlerden bir arkadaşla birbirimize ulaşırız aynı yurtta kalıyoruzdur. erkek güvenlikleri daha rahat olduğu için gece yarısı açlık krizlerimi tatlı krizlerimi yurttan kaçarak çözen, memleket özlemimi dindiren ne nerde yapılır nasıl yapılır her derdimde yanımda olan arkadaş kişisi eve çıkar. evine gittiğim bir gün sevgili kişisi onunla yemek mi yaptın şöyle mi yaptın böle mi oldu diye tartışma çıkarır.

    aradan bir seneden fazla geçmiştir ama böyle şeylerde fil hafızasına sahip mavikus bunu unutmaz. bir gece konsere gider geç saatte yurda dönemediği için dışarıda kalacaktır. sevgili kişisi ona git kal diye yalvarır, ama mavikus gitmez bir kafede çalışanlarla sabahlar.

    sevgilinizin "kanka" dediği insanlar güvenilmez tiplerse sevgiliniz bir yerlerde hata yapıyordur. siz sevgilinize güvenemiyorsanız siz bir yerlerde hata yapıyorsunuzdur.
  6. olm az matematik lütfen. bu kız zaten sizden önce zilyon defa orada kalmış, yemiş, içmiş, sarhoş olmuş... o adamla birlikte olacak olsa zaten olurdu size gelene kadar. onca yıl yapmamış bir şey de sizinle sevgiliyken mi yapacak?

    lütfen. az mantık. az güven. hanzoluk yapmayın kızlara. bunaltıp bunaltıp kaçırıyorsunuz, sonra itiraf başlığında ağlıyorsunuz.