1. (bkz: click counter) bu bildiğiniz sayaç,ama zaman zaman işe yarayabiliyor.
  2. (bkz: s health) adım sayar ve uyku düzenleyicisi. sabah saat kacta kalktığınızı kaydedebiliyorsunuz aynı şekilde akşam kaçta yattığınızıda böylece ideal uyku düzeniniz olup olmadığını öğrenebiliyorsunuz. adımlarınızı sayarak günlük kaç km yürüdügünüzü kaç dak. daha yürümeniz gerektiğini ve toplamda kaç kalori yaktığınızı gösteren faydalı bir uygulama.
  3. doremi:bedava şarkı indirme uygulaması
  4. bir wp kullanıcı olarak (bkz: snapchat) . wp'da olsa parasını verip yüklemeye de razıyım ama yok. çok özeniyorum zombili, pandalı, face-wraplı resimlere.. kıymetini bilin androidin
    r2-d2
  5. ted

    bildiğimiz ted'in android versiyonu. ingilizcesini geliştirmek isteyenler için bire bir. videolar ; uzunluğuna , grammar ağırlığına vs. göre kategorilendirilmiştir. alt yazı alternatifleri mevcuttur.

    screen filter

    az ışıkta telefon kullanırken kör olmamak için kullanılan pratik , verimli uygulama. parlaklığı istediğiniz kadar düşürebilirsiniz.

    clean master

    telefonunuzdaki gereksiz dosyaları bulup silmenize yarayan hoş bir program.başka fonksiyonları da var ama çok tavsiye etmiyorum biraz çakal bir program.

    tureng

    olmazsa olmaz ingilizce-türkçe , türkçe-ingilizce çeviri programımız. 3 farklı aksandan seslendirme mevcut.

    trafi

    baş tacı uygulama. yalnızca istanbul , ankara , izmir ve bursa'da aktif olarak kullanabileceğimiz bu uygulama şahsen en çok ihtiyaç duyduğum uygulamalardan birisi. yakınınızdaki durakları , şehrinizin ulaşım şemasını , tüm toplu taşıma araçlarının istikametini ve anlık olarak araçların nerede olduğunu, ne zaman geleceğini görebilirsiniz. ayrıca başlangıç ve varış noktalarınızı belirtirseniz, istediğiniz yere hangi taşıtları kullanarak ne kadar sürede varacağınızı detaylı bir şekilde tarif ediyor ve ortalama 3-4 alternatif veriyor. tabii ki harita içerisinde mevcut.

    internet speed meter

    bu enfes sade uygulama ile internet kullanım hızınızı anlık olarak ölçebileceğiniz gibi veri kullanımınızı da anlık olarak görebilmemizi sağlıyor. üstelik mobil veri ve wi-fi kullanımımız birbirinden ayrı hesap ediliyor.ayrıca kullanımımız 30 güne kadar kaydediliyor ve hangi gün ne aracılığıyla ne kadar internet harcadığımızı görebiliyoruz.
    rosky
  6. ifttt

    Program bir çok hesabınızı birbirine bağlamaya yarıyor. Telefonunuza, eve geldiğimde wi-fi aç veya x kişisinden mesaj geldiğinde y kişisine mail at gibi çeşit çeşit komutlar verebiliyorsunuz. Gayet kullanışlı ve işe yarar bir uygulama.
    flash
  7. 101 plus der ve cekilirim ...
  8. screen off and lock

    Telefonunuzu kapatmak/tuş kilidi moduna getirmek için, telefonun sağ üstteki güç tuşuna basmak yerine bu uygulama ile kapatabilirsiniz.
    yaza
  9. viral pro: güzel youtube uygulaması video izlerken diğer pencelerelerle uğraşabiliyorsunuz pcdeki gibi.

    flash alert 2: sms arama gelince flaş patlatan uygulama çok hoş oluyor güzel.

    switchr deneyin anlarsınız marifetini

    lüx dash diye ücretli bir uygulama var telefonunuzun ekran parlaklığını eksiye kadar düşürüyor parlaklıktan gözü yorulanlar için birebir

    aldiko pdf epub kitap okuma uygulaması çok kullanışlı

    okey mini telefondan arkadaşlarınız ile bulutut aracılığı ile okey oynama uygulaması, ilk önce sunucu oyunu kurar diğer kişi oyuna bağlanır biraz bekletiyor sonra başlarsınız oynu grafikleri iyi olmasada iki kişi oynarsanız botlar yener sizi.

    b612 güzel bir selfie kamera uygulaması bir sürü güzel efekti var
  10. burulaştur : bursa'da hiç bilmediğiniz bir yere gideceksiniz hangi otobüs gidiyor acaba diye sormaktansa buradan bakabilirsiniz. ayrıca hangi otobüs saat kaçta hangi duraktan geçecek o da listelenmiş. durak ve bukart doldurma alanlarını da gösteriyor. bursa büyükşehir bld. kedi olalı bir fare tutmuş.