1. 7 yılın 7 gün gibi sürmesine sebep olur.
  2. konusu ne olursa olsun, insanın kendini daha iyi hissettiğini düşünüyorum sevmek eylemini yerine getirdiği müddetçe. sevecek şeyler bulmak ve yönelmek lazım; bir çok kötü ve sevimsiz olay-durum-insan varken...
  3. uyumayınca uyumamaktır.
  4. erkin koray gayet güzel açıklamış bence.

    sevince
    sevince
    sevince durma durma koş ardından
    zaman yoktur git aşkı iste ondan
    sevince tüm insanlar bir başka
    durma dostum sen de yer ver aşka
    sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan
    aşık oldum galiba yavaştan
    oo sevince
    oo sevince
  5. insanın hayatını aynı anda hem cennete hem cehenneme çevirebilen sayılı şeylerden. çok çok özel bi duygu ve maalesef çok az rastlanıyor.
  6. dünyayı güzellik kurtaracak,
    bir insani sevmekle başlayacak her şey.
  7. nedensiz olması gereken duygudur.
    -neden seviyorsun onu doktor?
    -inan bana bilmiyorum theodora.
  8. tehlikeli. hem de cok. kendinizi bir anda herkesten ayri gorebilirken, bir anda da alasagi edebilecek bisey. ozgurluktur sevmek. tercihlerimiz ne kadar ozgur olmasa da sevmek ozgurluktur. severek sorumluluk secer, guven edinmeyi amaclarsiniz.

    basaramiyorsaniz, yani bilirsiniz belli noktalariniz sikintilidir. kimse soylemez ama herkes bilir falan. belki kimse bilmez siz bile sadece o bilir. bunun da pek onemi yoktur. kendinize hukmunuzun gectigi, kendi sorumluluklarinizi secebildiginiz muddetce.

    sikerler edebiyatini. canim yaniyor ulan.
  9. sevmek fiili sadece sevgiliye has gibi bir eylem günümüzde. insanlar ne var ne yok kaçıyor tüm benliği ile söz konusu "diğerleri" ise.. oysa sevmek, sevgiliden önce gelir. önce kendini sevme halidir, kendini sevmeden yaşayamazsın şu hayatta. başkasını sevmenin manasına da varamazsın haliyle.