• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (2.33)
sex tape - jake kasdan
2014. komedi
oyuncular: jason segel, cameron diaz, rob corddry

evlilikten on yil gectikten ve iki cocuk sahibi olduktan sonra cinsel hayatlari evliligin ilk gunlerindeki atesli sevismelerinden cok uzakta kalan jay ve annie cifti, cinsel hayatlarina renk getirmek icin bir cilginlik yapip bir listedeki tum pozisyonlari denedikleri bir video cekerler. ancak korktukalri baslarina gelir ve video disari sizar.


  1. imdb kullanicilari 4.9 puan vermis, sadece komedi filmi izleyen bi arkadasimin israri ustune istemeye istemeye gittim o yuzden, ama beklentim cok dusuk oldugundan belki, sahsen ben fena bulmadim... piyasadaki onlarca komedi filminden cok da asagi kalir degil...

    ayrica 40 kusur yasindaki cameron diaz bu role gitmemis diyenler halt etmis, halen gayet inandirici bi azdirma etkisi var...
  2. cinsel hayatlarını renklendirmek için değişik fanteziler arayan orta yaştaki bir çift, seks yaparken bunu kaydetmek isterler. bu kayıt ise eline geçmemesi gereken birilerinin eline geçer ve olaylar gelişir.

    how i met your mother'dan tanıdığımız jason segel ve zaten tanıdığımız cameron diaz abla uyumlu bir rol arkaşı olmuşlar ve güzel bir komedi filmi ortaya çıkmış.
  3. vizyonda olduğu dönem, eğitim amaçlı (!) gelmiş gibi duran bir grup gençle aynı salonda izlemek durumunda kaldığım, romantik - komedi açısından vasat, cameron diaz açısından zengin film.