• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.38)
sherlock
bbc one kanalından yeni bir mini seri dizisi: sherlock!geçtiğimiz sene sinemada büyük beğeni bulan sherlock holmes mini dizi olarak bbc one’da yeniden hayat buluyor. sherlock holmes’ü benedict cumberbatch ve sadık yardımcı olan dr. watson’ı ise martin freeman canlandırıcak. kadronun devamında bayan hudson’ı una stubbs, müfettiş lestrade’ı rupert graves ve molly hooper’ı louise brealey rolünde karşımıza çıkacak.


  1. "hoşlanmak günlük dizi izlemektir, sevmek senede 3 bölüm izleyeceksin diye 1 sene sherlock u beklemektir"
    (bkz: kardeş payı)
  2. bbc one televizyonu, kasım 2015'te yayınlacak "Christmas Special" bölümünden ilk fotoğrafı yayınladı.

    19. yüzyıl Biritanyası'nda geçecek özel Bölüm, ingiliz kibri izin verirse Victoria devri'nin kirli çamaşırlarını ortaya dökecek gibi gözüküyor.

    bir de trailer yayınlanmış.
  3. 4.sezon ne zaman baş la ya cak
  4. o kadar kaliteli ki insanın dizi izlemekten vazgeçesi geliyor. çünkü alışmış kudurmuştan beter sayın seyirciler.
  5. sene sonunda yayınlanacak özel bölümden ilk fragman yayınlandı:

    The Sherlock Special: New Trailer - youtube

    merak edenler/soranlar için ek: 3 bölümden oluşan ve yine victoria devri ingilteresi'nde geçen 4. sezon 2017'de yayınlanacak.
  6. saatleri ayarladik bekliyoruz
    moriarity abimiz kısa süre görünüp gitmez inşallah :-)
  7. zirve de bırakmak isteyeceklerini düşündüğüm dizi. yoksa senelerdir 3 bölüm aşkıyla yanıp tutuşan bu gençliğe asrın eziyetini sergilemenin mantıklı başka bir açıklaması olamaz. her şeye rağmen okuduğu bir kitabın filminin çıkmasını bekleyen gençler gibi umutlu bir bekleyiş içindeyiz.
  8. daha 2. bölümünden beni sıkan dizi. zaten her diziye kolay kolay ısınamıyorum ama buna hiç ısınamadım. sanırım sürekliliği olmayan yani 5. bölümden 35. bölüme atlasanız da sorun olmadan izleyebildiğiniz dizileri pek sevmiyorum.