sia




  1. sesinin çatlayışına kurban olduğum.
  2. son dönemin popüler şarkıcısı
  3. sia kate isobella furler, avustralyalı şarkıcı

    şarkıcı biraz basit oldu sanatçı daha doğru bir anlatım olacaktır.
  4. yaptığı harika şarkıyla ingilizce dünyama chandelier kelimesini katmış hayranı olduğum sanatçı
  5. niyeyse bana fena halde itici gelen yabancı pop şarkıcısı...
  6. şarkıları, sesi müthiştir benim favorim ise (bkz: breathe me) .fakat her zaman kullanılan yarısı siyah yarısı sarı olan peruk sıktı artık bunun dışında eleştiri yaparsam çarpılabilirim.
  7. david guetta ile yaşadığı tarz değişiminden önce insana eşlik eden, alıp uzaklara götüren şarkıları hayata katan şarkıcı. kendisi ile yıllar önce vizeye çalışırken radyo odtü'nün çaldığı soon we'll be found ile tanışıp breath me, academia, i'm in here şarkılarıyla devam eden güzel bir birlikteliğimiz var. ayrıca california dreamin' gibi önüne gelenin coverladığı bir şarkıyı eski sia modunda coverlayarak geçmişe selam vermiş, gönüllere taht kurmuştur.
  8. birbirinden güzel şarkılarıyla göynüme taht kuran avustralyalı sanatçıdır.
    baştan elastic heart'ü klibinden dolayı sevmemiştim ama bir gün internette canlı performansına denk gelince fikrim tamamen değişti,şarkının bağımlısı oldum.fire meet gasoline'da elastic heart'den sonra bağıra bağıra söylediğim,enerjimi iliklerime kadar boşalttığım aynı zamanda da enerji depoladığım şarkısıdır.

    saçı olsun,giyiniş tarzı olsun,konuşması olsun,gülüşü olsun baştan ayağı tatlılık akan,ilerlemiş yaşına rağmen sesinin gayet genç olduğunu düşündüğüm tatlılık abidesi.

    8 ağustosta da dünya turu kapsamında türkiye'de, zorlu psm'de sahne alacakmış.biletleri satışa çıkar çıkmaz hemen 2 adet alacağım!
  9. Akıl almaz bir ses gücü vardır of ki ne of. Olgunlaşmanın vermiş olduğu sağlamlık da sesine ayrı bir inci eklettiriyor. ABD Pop' camiasına bir süre nefes aldırtan kadın gibi kadın. Magazin falan da çok işi yok. Biraz tavrı candan erçetine benziyor galiba, yazarken fark ettim.

    https://www.youtube.com/watch?v=OWhfFqbb_4s