1. sıfırdan başlamak tabir olarak doğru kabul edilebilir lakin içerik olarak eksiktir. her yeni başlangıç için öncekinden farklı olarak daha donanımlısınızıdr. sizi sıfıra sürükleyen kişi ya da olayların hayatınıza kattığı tecrübelerle eliniz daha güçlüdür artık. ve inanın bu hiç azımsanmayacak güçlü bir silahtır. varsa sıfırdan başlayacak olanlar bunu hatırlamalı bence.
  2. başlangıçların en risksiz olanidir. kaybedecek birşey yok daha ne.
  3. çok yakında yapacağım hede. iş hayatı ve parasal durumlar değil de aile insana biraz engel oluyor bu durumda. sıkışmış insanlar için şartların düzelmesi için en kısa yöntem olarak görüyorum. bu konuda aile biraz engel gibi görünse de insanın kendi hayatı sonuçta. ileride dönüp arkaya bakıldığında pişman olmamak adına yapılması gerekendir.
  4. eksilerden baslamaktan iyidir. ben gencligimde 0a ulasmak yani kendimi duzluge cikarmak icin 7 sene ugrastim. sonra 0'i gecince gerisi cok hizli geldi. unutmayalim bi ucak en fazla eforu kalkarken harcar. gerisi uyumla suzulmek.
  5. denedim, kurtulamadım. sıfırdan başlamak yerine eksilere kaydım. ben bu hayatı beceremiyorum.
  6. önce bi türkiyeden kurtulup sıfıra ulaşayım da sonra sıfırdan başlarım.
  7. yeniden doğmadıkça mümkün olmayan eylem.
  8. çok zor olacak.
  9. insanın bir evresinde mutlaka aklindan geçirdiği şeydir. bazılarının sadece aklında kalir.bazıları bunu yapmak için herşeyden ve herkesten uzaklaşarak yapmaya çalışır. tabiki de bu uzaklaşma sifirlamaz .sadece yeni bir döneme gecirir.
    ashes
  10. isterdim. ama bana engel olan bi şey var galiba. birine sahiplenmeliyim.