1. türk milli basketbolcu.

    fenerbahçe yolunda olduğu haberleri düşmeye başladı.

    fenerbahçe'nin kadrosunda ki oynayan oyuncular göz önüne alındığında, onların seviyesinde olmasa da aralarında sırıtmayacak ve haklı bir saygı görecek tek türk oyuncu. yalnız bir soru işareti var ki zaman zaman maç içinde konsantrasyonunu ve iştahını kaybediyordu, fenerbahçe'de çok daha istekli ve diri olması gerekiyor. obradoviç disiplinli bir koç, sinan güler zeki bir oyuncu. bu nedenlerle bu durumunun fenerbahçe'de devam edeceğini sanmıyorum.
  2. turk basketbolunun en profesyonel oyuncularindan birisi. o kadar profesyonel ki kaptanligini yaptigi takimin ezeli rakibine transfer gorusmesi yapabiliyor.


    ayrica guler legacy basketbol okullarininda kurucusu. babasi ve kardesiyle beraber egitim veriyor.
    eale
  3. asıl pozisyonu sg olmasına rağmen, yokluktan hem milli takımda hem de galatasaray'da oyun kurucu görevini de başarı ile yerine getirebilmiş, 83 doğumlu basketbolcu...

    ben kendisini ilk olarak 2006 yılında ankara atatürk spor salonu'nda darüşşafaka forması ile telekom karısında çıktığında izlemiştim, ncaa'den yeni dönmüştü ve o mactan sonra koşa koşa gidip batug.com'a bu çocuk büyük oyuncu olacak yazdığımı hatırlıyorum... o kadar olamadı maalesef, ama günümüz türk basketbolunun bir kaç yüz akından biridir, istediği kulübe de gider.

    evet, babası ve abisi de basketbolcudur.
    (bkz: necati güler)
    (bkz: muratcan güler)