1. internetin kapılarını ardına kaçar sizlere açacak olan bir servistir kendisi. çoğu kişi internetin sadece hükümet tarafından kısıtlandığını düşünür fakat birçok güzel servis (hulu, pandora, bazı kaynak siteler) sadece belirli ülkelerden veya sadece abd sınırlarında yaşayanlara hizmet verirler. işte bu servis ile bütün sınırlamalardan kurulup daha çok içeriğe ve servise, ban veya teknik bir sorun yaşamadan erişebiliyorsunuz. şöyle ki:

    1. buraya tıklayarak üye olup 14 günlük deneme sürenizi başlatıyorsunuz. 14 gün sürenin sonuda 1 yıllık 39,90 veya 2 yıllık 49,90 dolar ödeyerek abone oluyorsunuz. 2 yıllık aboneliği kesinlikle tavsiye ederim.

    2. modem ayarlarınızdan dns değiştirip hesabınızdan aktive ederseniz bütün cihazlarınız otmatik olarak bu servisten yararlanacaktır. modeminizde dns değiştirme seçeneği yoksa cihazlarınızda manuel olarak değişiklik yapmanız gerekmektedir. nasıl yapılacağını buradan ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

    uyarı: statik ip hizmeti almıyorsanız interneti her kapatıp açtığınızda veya başka bir ağa bağlandığınızda hesabınıza oturum açarak yeni ip numaranızı aktive etmeniz gerekmektedir.