1. hikayenizde bütün arkadaşlarınızın görebileceği 24 saat zarfında bulunacak fotoğraf veya süreli video paylaşabileceğiniz veya seçtiğiniz arkadaşınıza 1 ile 10 saniye arasında tek seferlik görülebilen görüntülü mesaj gönderilebilen iletişim ağıdır. android ve ios 7 de kullanılabilir.
  2. zamanında türkiye'de tek kullanan benken, şimdi bu uygulamayı kullanmayanı dövüyorlar. bundan 3 yıl kadar önce internetten tanıştığım yabancı hatunlar sorardı bana snapchat kullanıyor musun diye, bende merak edip indirip eklemiştim hepsini. çevremdeki herkese tanıtmıştım uygulamayı ama hiçbiri beğenmeyip saçma bulmuştu. o beğenmeyip saçma bulanlar şimdi ise clublarda her gece snap atıp duruyorlar.
  3. samimi arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli anlar yaşatan mesajlaşma şeysi.
    rvp
  4. videolu snapleri geçme süremin 0,87 sn. olduğu görsel iletişim uygulaması.
  5. Takip edilesi hesaplar için Tık
  6. uzaktan bakınca ; snap atmaya çalışanları izlemek keyifli olabiliyor .
    belit
  7. 7/24 kullandığım, kullanırken aşırı eğlendiğim bir programdır kendileri.
  8. ben yüklemedim, yüklemeyi de düşünmüyorum...
    ama kullanan arkadaşlar üzerimde bir şeyler denediler, iki satır güldük filan...
    benim snapchat ile olayım bu kadar yani...
  9. biraz da magazin :) Kurucu ortağı Evan Spiegel'in Miranda Kerr ile evleneceği söylenen uygulama.
  10. bu uygulamanın köpekli, arılı, çiçekli gibi filtreleri var sanırım. bu filtrelerle çekilen fotoğraflarla instagramda karşılıyorum hep. dilin iki metre dışarıda olduğu köpek görünümündeki fotoğraflar aşırının aşırısı tuhaf, bir o kadar saçma ve gereksiz değil mi yahu. bir de bunun video hali var. evlerden ırak. gerçekten çirkin. oysa köpekler çok sevimli.