• youreads puanı (6.00)


  1. gotye şarkısına walk off the earth coverı.
    bir nevi walk off the eart 'un meşhur olmasını sağlayan coverdır. klipte-şarkıda grubun 5 elemanı tek bir gitar üzerinden müzik yapar.
  2. bu şarkıyı söyleyen arkadaş da artık somebody that we all used to know kapsamındadır.
  3. gerçekten yetenekli insanların buluşmasıyla oluşan bir grup. bir de sıradışı bir fikirle ortaya çıktıklarında meşhur olmaları kaçınılmaz oluyor. eğer işi bilmeyen insanlar tarafından yapılsaydı bu iş facebook gibi sitelerde bir süre paylaşılır sonra da yok olurdu. ama grupta şarkı söyleyen elemanların üçünün de sesinin bu kadar güzel olması onların bir araya gelen doğru kişiler olduğunu gösteriyor. üstelik sesleri yalnızca güzel değil, her biri müziğin ayrı bir rengine ait.
  4. başlığı açan arkadaşa saygılarımla..

    en sağdaki bereli hacı abinin böyle içli içli boşluğa bakışına takılmışken, sağdan ikinci kardeşimizin sağ kolunun ne kadar uyuşmasına kaydı aklım, ortada en kolaycı olan kesin sarışın kızla sevgilidir diye düşündüm, kız zaten tek olduğu için dünyanın sahibi gibi, en soldaki darbuka misali (pardon perküsyondu değil mi artık) gitara vura vura hamam tası gümüşten'deki sarı çocuk gibi olmuş.

    şaka bir yana başarılı bir deneme ancak canlı performanslarında fena çuvallıyorlar. özellikle nakaratı söyleyen belini bükmekten ortadan çatlayacak gibi, erken yaşta taşikardi geçirecek neredeyse..
    yapmasınlar, biz banttan izleriz, böyle daha güzel.

    sitelerinden 1 dolar atın da şarkılarımıza destek olun diyorlar. olalım. (olmadım tabii ki)