1. daldaki erik değildir erkek lakin parfüm kokulu fularımı -pijama üstünden. hepimiz gri pijama giyiyoruz çünkü gençler- sallayınca bir tanesine denk getirmiş olduğum durumun halk arasındaki tanımı.
    yukardaki cümleyi tekrar kuramam herhalde.

    ayrıca hep siz mi "düşüreceksiniz" , sıra artık bizde sevgili hemcinslerim!
  2. (bkz: cinsiyetçi turnusolü başlıklar)

    erkek, düşürülebilecek bir meta değildir. bunu yazdığı yorumlarla ahlakın sınırlarını zorlamış biri olarak söylüyorum. evet. erkekleri düşürülebilecek bir varlık gibi görmeniz bence çok daha ahlâksızca.

    ekşi sözlük olsun, youreads olsun, başka mecralar olsun çoğu kadın modern olduğunu iddia eder. oysa modern falan değilsiniz. sadece modern taklidi yapıyorsunuz, kendinizi modern olmaya zorluyorsunuz. oysa ruhunuzda/özünüzde son derece ataerkil, cinsiyetçi bir kadın karakteri yatıyor. erkekleri aslında kendinizden daha alçakta görüyorsunuz ve bunun verdiği tatmin duygusu size iyi hissettiriyor.

    bu yüzden bir adamın, pardon sizin jargonunuzla erkeğin, düşürülen bir canlı olduğunu zannediyorsunuz. hâlbuki bir erkek, sizden hoşlandığı için, muhabbetinizi sevdiği için, karakterinizi düzgün bulduğu için, sizi değerli biri olarak gördüğü için size karşılık verir. başka bir şeyden dolayı değil.

    bunun ayrımına varabilecek kadar modernleşebilmiş kadınlara selam olsun.
  3. bu konuda gözlüklü şirin'e katılıyorum
  4. gerçek sapyoseksüel erkek bu oyuna gelmez... dik dur eğilme, bu millet seninle!
  5. normaliyle pek bir farkı olmadığını düşündüğüm olay. herhangi bir cafede bir erkekle bakışın karşılık alırsınız. instagram/twitter'da dm atın karşılık alırsınız. e mantıken burada da bir erkeğe mesaj atın, bir iki tatlılık yapın yine karşılık alırsınız. kabul edelim ki ülkedeki erkekler "abi yeter ki sevgilim olsun" modundalar. çok büyük çoğunluk böyle. e kızlarımız da bunu bildiğinden "ben ne yapsam ayrılmaz bu benden" düşüncesinde olabiliyor. "kafama uymadı be abi" diyenler falan az (hemcinslerimi ne gömdüm be). bunun sebeplerinin hem yaratılıştan geldiğini hem de zaman içinde oluşan bir durum olduğunu düşünüyorum. dileyen biriyle tartışabilirim (bilimsel olarak karşılıklı fikir alışverişi yani). buna karşılık gereksiz triplere giren, "hepiniz aynısınız işte .s.s" tarzı düşüncede olan biriyle ne sözlükten ne de normal hayattan tanışıp sevgili hatta arkadaş bile olacağımı düşünmüyorum. trip atılması son derece bencilce geliyor. konu nerelere geldi. bir sonuca bağlamayı da düşünmüyorum. bağlamadım.
    jimi
  6. yapmaya niyetli olan varsa iki sağlam böbreğimle beraber hazır olarak bekliyorum.
  7. ozet: yine birileri sozlukten kiz dusurmus.
  8. yaşamadan inanmam
  9. düşenin dostu olmaz.
  10. dikkat çekmek için açılmış saçma sapan bir başlık.
    ''erkek düşürmek'' için sözlüğe ihtiyacın yok. çık dışarıya önüne çıkan ilk kişiye selam ver, tanış, seviş.
    şimdi burada kimse kimseye ayak yapmasın. olay tam olarak bu kadar basittir.