1. uzun sürelere ücretsiz kullandıktan sonra premium hesap aldığım, üzerine tanımam dediğim bir müzik çalar. aklınıza gelen tüm albümlere ücretsiz olarak ulaşabiliyor ve tek bir tıkla sevdiğiniz sanatçının en son albümünü indirebiliyorsunuz. ayrıca müziklerin kalitesi de efsane.
  2. deezer'dan sonra türkiye piyasasına giren müzik sitesi.

    uzun süre bunu kullanmamıştım deezer var diye ama yerli müzik konusunda çok daha iyiymiş.
  3. aylık 10 lirayı sonuna kadar hak eden, piyasadaki en şahane müzik uygulaması.
  4. şu aralar türkçe şarkıları bir bir kullanıma açan müzik zımbırtısı. enpara.com ile aylık 5 tl ile fena sayılmaz. yasal olması ve unutulan şarkıları bir anda önünüze koyması da cabası. android uygulamasında ufak tefek sorunlar olsa da iş görüyor.
  5. vodafone'la yaptığı anlaşma sonrası türkçe arşivini muazzam derecede genişletmesiyle tadından yenmeyen müzik servisi. masaüstü uygulamasında da musixmatch ile yaptığı iş birliği sonucu şarkı sözlerinin üçüncü bir uygulama gerekmeksizin program üzerindeki lyrics butonuna tıklayarak görülebilmesi ile gönülleri bir kez daha fethetti. aldığı para kuruşuna kadar helal olsun.

    mp3 indir, hemen indir, anında full albüm indir lügatlarını hayatımızdan silen program.
  6. ancak ücretli üyelik yaptığımda kullanacağım programdır.şarkı aralarındaki bitmek bilmeyen reklamlar çok sinir bozucu ama üye olunca aldığı parayı hakettiğini görürsünüz.bildiğim kadarıylada çok cüzi bir miktardır.
  7. her ay verdiğim en güzel 10 lira kendisine gitmektedir. çevrimdışı kullanma özelliğine de ayrıca haycanım.
  8. vodafonla yaptığı anlaşma sonucu aylık 4 lira gibi komik bir ücretle premiumunu kullandığım şahane uygulama.
  9. aldığı parayı sonuna kadar hak eden bir uygulama gerçekten olmazsa olmazım oldu artık. fiyat politikasında da türklere acayip bir kıyak geçmektedir aylık 10 tl gibi bir fiyat gerçekten çok çok iyi.
    vodafone ile yapılan anlaşma sonucu türkçe arşivinde de gelişmeler var aşağı yukarı aradığını 10 sanatçıdan 8-9 tanesini rahatlıkla bulabiliyorsunuz. ama hala telif hakları konusunda sıkıntılı olduğu sanatçılarda yok değil. geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz kayahan'ın bir kaç şarkısını dinleyip yad edeyim dedim ama malesef kayahan mevcut değil spotify da şuan.

    ben vodafone ile kullanıyorum aylık 4.90 tl ye geliyor. ayrıca enpara ile de yine bu fiyata geliyor diye biliyorum. yani 10 tl çok diyenler için 5 liraya almanın da iki yolu var .
  10. 4 arkadaş ile birleşip aile paketine girildiğinde enpara geri ödemesi ile 3 tl'ye gelen enfes uygulama.