1. enpara sayesinde 5 tl'ye kullandığım uygulama. türkçe olarak sadece özgün müzik arşivinden faydalanıyorum. özgün müzik arşivi işimi görüyor. bir müddet deezerda kullanmıştım ama kesinlikle spotify'ın metal arşivi daha sağlam. kadıköy'ün ankara'nın yeraltı death metal albümleri bile var. gördüğüm en büyük eksiklik ise ac/dc.
  2. herkes kalkıp vodafone veya enpara ile kaç paraya getirdiğini yazmış. bir allah kulu da çıkıp en büyük eksiğini söylememiş.

    ac/dc yok olm.

    edit : bir üst entryde deki arkadaş söylemiş halbu ki. ben ne diye bu kadar heyecan yaptıysam ..
  3. bugün mutlu bir gün arkadaşlar ! ac/dc artık spotify' da !
  4. 1 yıldan fazladır premium olarak kullanıyorum bu programı ve daha bir gün bile pişman olmadım. üstelik kendi listeni oluşturup çevrimdışı dinleyebilme özelliği ile beni benden alan ve aylık olarak aldığı parayı sonuna kadar hak eden gerek telefonlarda, gerek bilgisayarlarda hatta playstation'da bile kullanılabilen programdır. severek kullanıyoruz efendim.
    edit: hatta şöyle bir başlık açılabilir. (bkz: youreads yazarlarının spotify çalma listeleri)
  5. haftalık keşif diye bir özellik ekleyen müzik dinleme platformu. bir kaç ay oluyor. o hafta hangi tarz şarkıları dinlediyseniz pazartesi günü o tarza ait başka şarkılardan oluşan bir playlist oluşturuyor sizin için. geçen hafta hep cimilli ibo dinlediğim için bu hafta dayamış recebimi, heremi.

    ayrıca sosyal medyadada global hesaplarından müşterilerini önemsiyorlar. king crimson isteriz isteriz diye twit attım kendilerine. bizde en az senin kadar istiyoruz, umarız gelecekte bizlerle olacaklar diye bir geri dönüş yapmışlardı.
  6. birkaç aydır ücretsiz olarak kullandığım harika bir uygulama. evet reklamlar sinir bozucu, fakat üstüne para verecek kadar çok müzik dinlemediğim için şuanlık gerek duymadım.
  7. parası 2 katı da olsa acımam veririm dediğim vazgeçilmez uygulama.
  8. black friday indirimiyle 3 aylık premium 1 liraya alınabilir, duyurulur.
    sadece bugün için geçerliymiş.
  9. benim gibi sürekli müşterilerine bir günden bir güne indirim yapmazken sadece 3 aylığına gelecek ve büyük ihtimalle devam etmeyecek olan yeni üyelere 1 tl gibi komik bir rakamla premium dağıtan uygulamadır.

    arkadaş, daha bir günden bir güne alın 2 ay da bizden olsun demediniz bize? ben yeni hesap açıyorum.
  10. yeni fark ettim haftalık keşif diye bir şey yapmışlar. daha önce dinlediğim müziklere göre yeni yeni 30 şarkılık bir playlist hazırlayıp çalma listelerim arasına sürpriz olarak yerleştirmişler. başarı oranı çok yüksek sevdim bu yeni şarkıları (çünkü zaten sevdiklerime göre hazırlanmış)

    neresindeyiz bu işlerin? bize sadece tüketmek kalmış. bunu hissetmek de kötü tabi. açık ara mağlubiyet. bir de her pazartesi yenileyeceklermiş, gel de yanma.

    ben söyleyince söyledi oluyor ama ülkede gayet domates, biber, ekmek, ceviz, fındık şu, bu nizami sekilde yetiştiriliyor. birileri işini iyi yapıyor da yeme içmede geri kalmıyoruz. peki kimler işini iyi yapmıyor da burada üretilmiş spotify ya da youtube bize haftalık playlist hazırlamıyor, hem de muhteşem yeni türkçe parçalarla.(bu ayrı mesele tabi) neyse uzatmayayım keşfettik inşallah.
    abi