1. Oyun alabilmem için geliştirilmiş mükemmel program. Yıllarca hem orijinal oyun bulmakta zorlanmış hem de korkunç fiyatlar karşında mecburen korsana sığınmış olan benim için resmen kurtarıcıdır aynı zamanda. Gerçi böyle de sürekli oyun alma-indirim takip etme dürtüsyle yaşıyorum ama olsun. Yeni kaydolup ne alsam diyenler Valve Complete Pack ve Eidos Anthology gibi paketlere bakabilirler. Ayrıca ne ne zaman ne kadar indirime girmiş bakmak isteyenler [steam.db ]'den istatisiklere vs ulaşabilirler.
    wtnv
  2. 1-at
    2-avrat
    3-steam...
  3. enpara sayesinde %50 indirimle oyun alabileceğiniz ve aldığınız oyunlara her yerden ulaşıp (bulut gibi düşünün) kullanabileceğiniz başarılı bir oyun platformu.
  4. başarısı,getirdiği yenilikler,kendine has özellikleri vs harici cs go yüzünden artık gözümde hababam sınıfındaki paracı müdür gibi olan oluşum.
  5. mobile authenticator sistemini ve uygulamasını iyice yaygınlaştıran ve cs:go oyuncuları için 9 mart'a kadar bu sistemi kurmazsanız markete koyduğunuz item 15 gün askıda bekler gibi ağır yaptırımlar uygulayacak olan platform. aslında sistemin amacının botları ve dolandırıcıları engellemek olduğunu düşünürsek çok iyi bir uygulama gibi kabul edilebilir.

    ancak bir sorun var ; bu uygulama sadece android ve ios için var! steam windows phone kullanıcılarını bir nevi umursamıyor. üstelik bunu steam discussions kısmında binlerce entrylik windows phone için de app istiyoruz başlıkları varken yapıyor.
  6. yüzyılımızda başımıza gelmiş en güzel şeylerdendir. pc oyuncularının kalesidir, toplanma yeridir. yaptığı indirimler sayesinde "ucuza oyun almak" gibi bir hobi oluşturmuştur. şahsıma asla oynamayacağı onlarca oyun aldırmıştır, ve bunu yaparken hiçbir pişmanlık hissettirmemiştir. işte steam budur.
  7. Oyunları gayet uygun fiyatlara alıp oynamamızı sağlayan nezih platform. Eğer ortak oyunlarımız çok ise ve hesabınız 10 seviyeden yukarı da ise beni ekleyebilirsiniz.
    http://steamcommunity.com/id/t_hancerli/
  8. valve tarafından geliştirilen dijital dağıtımcılık,oyuncu ve iletişim platformudur.
  9. indirime girmiş, ucuzmuş, alayım daha sonra oynarım dediğim oyunların hiçbirini oynamadığım platform. zaten vaktim yok ne demeye bi dünya oyun aldıysam...
  10. en torrentçi, korsan adama bile^:bana^ tonla oyun aldırmayı becermiş oyun platformu, oyun dağıtımcısıdır. oyun satın alma süreci, multiplayer oyunlardan edindiğiniz kankalarınız ne oynuyormuş diye bakıp, oo beraber oynarız diye wishliste ekleyip, en yakın indirim gününde satın almanızla sonuçlanır, bu da çoğunu oynamadığınız kalabalık bir kütüphanenin oluşmasına yol açar. şuanlık 60 küsür oyunum var, herkesin oynadığı csgo, dota gibi oyunlara karşı çıktım ondan pek bir oynama sürem yok^:iyi bir şey bu sanırım^^:arkadaşlar 800-900 saat csgo oynamış, korkutuyor adamı^

    son olarak, guns of icarus veya insurgency oynayacak çete aradığım platform'dur
    alp