1. 7 mart 2016 tarihinde evinde oynadığı orlando magic maçında 13 üçlük denemesinde 7 isabet bularak bir sezonda 300 adet üçlük isabetini aşmıştır. kendine ait sezonluk rekoru kıralı çok oldu zaten de; daha 20 maç sezonun bitimine. yani maç başı 5 tane üçlük atsa 400'ü de geçecek adam. saygılar.
  2. muhtemelen yazıldığı gibi 400 barajını da geçecek nba yıldızı.

    kendisi 3'lük kavramını bu sene baya değiştirdi. akıl almaz mesafelerden hepimizi hayretler içerisinde bıraktığına şahit olduk. bir kaç sezon daha böyle geçirmesi durumunda gelmiş geçmiş en iyi oyuncu için adını yazdırabilir. kendisini izlemek büyük keyif.
  3. nba kurallarını delik deşik eden herif, nba'in bug'ı.
    düzeltme: imla.
  4. 14 nisan 2016'da golden state'in memphis'le oynadığı maçta attığı 10 üçlükle, normal sezonu 402 üçlükle kapatmış nba efsanesi. eğer jordan'a 1, bryant'a 2 dersek, curry de önümüzdeki yıllarda bu performansını sürdürdüğü takdirde 3 olacaktır.
  5. çevik, yetenekli ama en önemlisi zeki olmasinin getirileri, ikinci kez ust uste mvp ödülü ve sezon sonu gelen 402 üçlük rekoru. bu oyunu oynamak kabiliyet kadar zekada gerektirir ve bu adamda fazlasiyla mevcut. okc yi desteklediğim şu gunderde elinin ayarını seveyim curry, yapma!
  6. favori oyuncum çok seviyorum
    belit