• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (5.94)
suicide squad - david ayer
dc comics'in suçlulardan oluşan "intihar timi" , şeytani bir planı engellemek için hükümet tarafından bir araya getirilir. harley quinn'in beyaz perde siftahı yapacağı filmde batman ve joker gibi tanıdık yüzlere killer croc, deadshot, katana vb. eşlik edecek.


  1. Ne kadar jack nicholson'dan sonra heath ledger'in başarısız olacağını düşünen varsa nolan'ın serisinden sonra hepsi laflarını yutmuştur. Tamam heath ledger çizgiyi çok üste çekti ancak inanıyorum ki jared leto bu rolün altından başarıyla kalkacaktır.
    Ayrıca resmi fragmanı bir türlü bulamadım, bulan yazarlar mesaj atarsa çok sevinirim.

    edit: tamamdır resmi fragman yayınlandı buyrun
    https://www.youtube.com/watch?v=fVFTrLDsW8U
  2. fragmanda jared leto'nun, mimikleri değil fakat, joker kahkahası mr. nobody'deki kesikli, ağır çekim yaşlı adam gülüşüyle neredeyse aynı -ki bunu bir oyuncu için handikap olarak görüyorum. mimikler on numara fakat hala -role girmişliğin derecesini gösteren- bakışlarda bir anlamsızlık gördüğümü de ekleyeyim.
  3. 2016'nın efsane filmler ordusundaki bir film.
  4. jared leto'nun joker olarak nasıl bir iş çıkardığını cidden merak ediyorum heath ledger'ın performansından sonra hiç bir performans iyi olmaz gibi geliyor. ayrıca harley quinn için margot robbie'den başka birini bulamamışlar mı?yapılan cosplayler harley quinn'e daha çok benziyor.
  5. fragmanına bohemian rhapsody o kadar güzel yerleştirilmiş, geçişler o kadar harika olmuş ki şarkı çaldığında kafamda canlanan klip bu filmin fragmanıdır. ayrıca will smith deadshot olabiliyorsa margot robbie de harley quinn olabilir
    kfor
  6. will smith varsa sonuna kadar izlenilecek film.
  7. 3. fragmanı çıkmıştır. altyazılı olarak buradan izleyebilirsiniz.
  8. batman'i ben affleck'in canlandıracağı film. yeni fragmanda bir adet batmanimsi gördüm ama o mu değil mi bilmem.