1. tamamiyle gösteriş ve maddi gelir elde etmek için düzenlenen fırsattan istifade içilip alem yapılan gereksiz organizasyon.. bizim buralarda sünnet düğününde altın ya da para takılır çocuğa düğün yaparsın ki senin taktıkların da sana taksın
  2. insanın vücudundan et parçası kesildi diye o kadar da göbek atılmaz.
  3. sağlık yönünden faydasını geçtim ama çocuğun sünnet edilmesinin vücut bütünlüğünü bozmak olduğunu düşünüyorum travma bile yaratabilir. ileride oğlum olursa kendi kararını alabilecek yaşa gelince kendi keser çükünün bi kısmını istiyosa bana ne kime ne. hem ufacık çocuğu deş hem bunu düğünle herkese ilan et gerçekten rezalet adetlerimiz var yemişim erkekliğe adımını.
    wtf
  4. haftasonu istanbul dışındaydım, dönüş yolunda bir sünnet arabası, mavi balonlu bol fırfırlı, havlulu mavlulu...arkasında kalınca gözüm plakaya ilişti, arka camda "şehzade deniz" plaka olması gereken yerde de "açılın kızlar kral geliyor"

    şehzadeler, krallar kafalar biraz karışmış ama görünen o ki herkes küçük beyin çükünün derdinde, orası net.

    kadınlara tavsiyemdir, beraber olacağınız, aşık olduğunuz adamlara "senin sünnet düğününde arabaya ne yazmışlar?" diye sorun. şehzade deniz beyin ileride neyinin dikine gideceğinden herhalde hepimiz yüzde doksan eminiz değil mi?
    mesut
  5. dün itibariyle oğlumuzu sünnet ettirdiğimiz için, şu an bu başlık bana korkunç derecede acı veriyor... canı yanıyor ve yardım edememek çok kötü... (düğün- dernekli bişey değil yanlış anlaşılmasın)