• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.90)
supernatural
daha çocukken annelerini gizemli ve şeytani bir güce kurban veren iki kardeş... birisi babasına karşı savaşmayı, diğeri ise daha sakin bir hayatı seçmiştir. babalarının kaybolduğu gün ikisi için de yeni bir dönem başlar. winchester kardeşler bir yandan ülkeyi baştanbaşa dolaşırken diğer yandan da esrarengiz ve tehlikeli güçlerle savaşırlar. izleyenleri koltuklarına çivileyecek fantastik bir dizi.


  1. !---- spoiler

    8-9 sezonunu deli gibi izlediğim ancak bi yerden sonra mitolojideki varlıkların tükenmesi sonucu tekrara düşen,karakterlerin ölüp ölüp dirilmesinden sıkıldığım,bobby ölünce çok üzüldüğüm,castiel ve crowley e hayran olduğum,şu sıralar can sıkıntısından başlamayı düşündüğüm dizi.

    !---- spoiler ----!
  2. 12. sezonu onaylanan dizi.
  3. ilk 1-2 sezondan sonra bozan dizi. castiel adlı elemanın diziye girmesinden sonra izlemeyi bıraktım..
    sam ve dean ile gerçekten güzel gidiyordu bu dizi , ne gerek vardı sanki başka karakterlere (!)
  4. 67 impalayı bize sevdiren dizi .
  5. benim için çekirdek çitletmek neyse bu diziyi izlemekte odur. hem izleyip hem çekirdek çitliyorsam değmeyin keyfime.
  6. hiç bitmese diye düşündüğüm tek dizi olabilir. he bir de scrubs olur. her sezonu ayrı güzeldir hele bazı bölümleri tekrar tekrar bile izlenir.
  7. bazen nerde o eski supernaturaller desemde hala izlerken büyük keyif aldığım dizi. yeni sezonu çıksada izlemeye devam etsek.

    eski günlerin hatırınada styx - renegade
  8. çok bahsedildiği ilk dönemlerde "acaba nasıl bir dizi" diyerek bir kaç bölümünü izlediğim,izlediğime pişman olduğum çok anlamsız bulduğum,ısınamadığım dizi.
    ama haksızlık etmeyeyim izlediğim bölümlerdeki müzikleri hoştu.
  9. bir arkadaşımın önerisi ile başladım ve bir baktım ki 11 sezonu da bitirmişim
    5.sezonu bitirdikten sonra biraz ara vermelerini öneririm çünkü fazla sarmıyor
  10. 10. sezon ortasında iş boka sarıyor diye bırakmıştım. okuduğum yorumlara göre tamamen boka batmış ama izlenirliğinden bir şey kaybetmemiş vizelerden sonra devam edecem.