1. yalan
  2. kendisi yemeğini yerken vicdanı sizladi mı acaba. yoksa rahat rahat yedi mi yemeğini küçücük çocuklar açken.
  3. sırf bu haberde değil dışarıda da suriyeli çocuklar hep itilip kakılıyor. normal çocuklardan farkları hiç suçları olmamasına rağmen kendilerini savaşta bulmaları. sonrasında da ülkelerinden kaçıp bilmedikleri yerlerde yaşamaya çalışmaları. bir çocuk ırkına, milletine göre yargılanmamalı. çocuk çocuktur.
  4. dini de şerefi de vicdanı da olmayan zabıtanın kovduğu çocuklardır. ulan tamam anladık, ramazanda fakirin halinden anlayacaksınız da bırakın fakir de biraz zenginin halinden anlasın.

    hem bu çocukları ülkenize alan sizin devletiniz değil mi? sizin devletiniz. suriyeli öğrencileri sınavsız üniversitelere yerleştiren sizin devletiniz değil mi? sizin devletiniz. suriyeli öğrencilere bir işçi parası bağlayan sizin devletiniz deil mi? sizin devletiniz. e, bu kadar eli açık bir devletin memuruna yakışıyor mu 2 tas yemeği çocuktan! esirgemek.

    ayıptır arkadaşım.
  5. sözde , ramazan açın halini anlamak için yazık böyle müslümanı geçtim insan olmaz önce insan olmayı öğrenmemiz gerek ..
    belit
  6. o çocuklara bakıp yemeklerini rahat rahat, iştahla yiyebiliyorsa, ramazanın özünü anlayamamışlardır. tuttukları orucun anlamını bilmiyorlardır. zabıta da sözde koruyan kollayan olacak. bir şeyleri çok yanlış anlıyoruz ve dogma bilgilerle sadece olsun diye yapıyoruz. keşke içselleştirseler neyin ne olduğunu,
    pes ve yazık.
  7. aç çocukların yemek almalarını engellemeye çalışıp, onların daha çok aç kalmalarını istemeye çalışan bir kaç adet insan kılığına girmiş zabıta sürüsünü izlediğimiz belgesel.