• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.00)
taken tv series
taken, adını aldığı film üçlemesinin ana karakteri bryan mills'in gençlik dönemini anlatıyor. 27 şubat 2017'de ilk bölümü yayınlanan dizide, filmlerinde liam neeson'ın canlandırdığı bryan mills rolünü, clive standen oynuyor.


  1. dizinin ikinci bölümü 6 mart'ta çıkmış, bugün ikisini de seyrettim; şahsen memnun kaldım. taken'daki aksiyon ve kurgu anlayışı, dizide de devam ediyor ve liam neeson'ın oynadığı tüm rollere kattığı ağırlığın, ^:özellikle^vikings dizisindeki rollo rolüyle ünlenen clive standen'ın sırtına güzelce oturduğunu söyleyebilirim. liam neeson'ın buğulu sesini yakalamak için epey çaba harcamış, doğal olarak aynı tadı vermese de (neeson'ın sesini pek severim) kesinlikle kendini yadırgatmıyor.

    aksiyon seviyorsanız, filmleri de seviyorsanız, tatmin edeceğini düşünüyorum. bazı şeyler henüz tam oturmamış, biraz da abartı var, fakat genel itibariyle güzel.

    not!: taken, aynı zamanda steven spielberg'in 2002'de yayınlanmış bilimkurgu mini serisi olduğu için, başlığı bu şekilde açmak durumunda kaldım.
  2. 9. bölümünde oldukça büyük saçmalayan dizi.

    !---- spoiler ----!

    bryan'ın evindeki kameraların böcekle izlendiği ortaya çıkmışken asha'nın kendi evinde güvende olabileceğini bryan nasıl düşünebildi anlam veremiyorum. çok bariz bir saçmalıktı. evindeki kameraları, intikam için kız kardeşini öldüren herifin adamları izliyor olacak ve sen tüm boş vaktini birlikte geçirdiğin sevgilinin o evden öylece gitmesine izin vereceksin. şu halimle ben bile yapmam o hatayı. şimdiye dek "olsun" diye bölüm yapmamışlardı, sanırım dizinin sıkıntısız senaryo limiti dolmuş.

    !---- spoiler ----!