1. köle üniforması.
    abi
  2. üstteki nedir ya... tasarım falan iyidir de, ergen ergen mmo oyunlarındaki kostümlere benzemiş. özel para verip alınan kostümler.^:ahahahaha^
    buzlu
  3. x bakanlığın mülakatı için ilk defa satın aldığım ve ilk defa giydigim hatemoglu markalı giysi.
    giyen e özgüven verdiğini söylüyorlardı doğruymuş insan bir değişik olmuyor değil.
    cuk oturmadı tabi.tadilata gönderdim. geldiğinde terzi nin marifeti ortaya dökülmüştü. iş hayatında sürekli giymek zorundayız artık ve alışmaya mecburuz. zaten bir saatden sonra deri gibi hissetmiyorsun.
    az bir tecrübem olmasına rağmen bir kaç kritik detay vermek istiyorum tavsiye niteliğinde.
    markaların kendi terzilerine güvenmeyin kendi terziniz olsun eline makas yakışan ve ona götürün az biraz daha verirsiniz en fazla ne olacak zaten o kadar para saymış sınız biraz daha verin ki bir şeye benzesin.
    polyester almayın sakın mutlaka kumaş ina dikkat edin hatta önce ona bakın. omuza oturmasi en önemli diğer nokta. yanınızda titiz birini götürün almaya giderken.anneniz olur kız arkadaşınız olur. ceket yirtmacina ve boyuna da özen gösterin lütfen. parayı heba etmiş olursunuz. ve ayakkabı kemer saat uyumu da çok önemli. koyu renkten pek şaşmamalı insan bence. ayrıca kol düğmesi mendil gibi süslemeye de özen göstermek sizi şık yapabilir.
    her şeye rağmen temiz bir takım elbise en dikkat cekenidir .
  4. eğer bunun yakıştığı erkeklerdenseniz giymek rutin haline gelene kadar aynaya baktığınızda dünyayı fethedecek gücünüz olduğunuzu düşünüyormuşsunuz ama bana yakışmıyor malesef.
    bozuk