• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.00)
talihsiz serüvenler dizisi
ailelerini gizemli bir yangında kaybettikten sonra yetim kalan üç çocuğun karanlık ve kötü akrabaları kont olaf'ın yanına yerleştirilmeleriyle başlayan talihsiz serüvenleri.


  1. geçtiğimiz cuma 8 bölümü birden yayınlanan, lemony snicket takma adıyla daniel handler tarafından kaleme alınan 13 kitaplık serinin dizileştirilmiş hali kendisi. neil patrick harris'i kont olaf olarak görmeyi sabırsızlıkla bekliyordum ki role yakıştığını söyleyebilirim. dizi olarak kitaplardaki tavrı yansıtabilmiş, açıkçası başarılı buldum.
  2. adına yaraşır şekilde başlarına sürekli olmadık talihsizler gelen, ailelerinden kalan mirası ellerinden almak isteyen kont olaf'tan kurtulmaya çalışan hem yetim hem öksüz kardeşlerin maceralarının serisi. ilkokul sonu lise başlarında kitaplarını okumuş, aynı dönemlerde vasat olduğunu düşündüğüm filmini de izlemiştim. dizisi kitaplardaki steampunk havasını güzel yansıtabilirse ilgi çekici olabilir. bir şans vermek lazım.
  3. 13 kitabın 11'ini alıp 9'da bırakmıştım. "yeter artık bu kadar da mantıksız-talihsiz olunmaz" diyeceğim kadar monotonlaşmıştı artık gözümde. dizisini izlemekten aynı şeyler olur korkusuyla çekiniyorum.
  4. dizi duyurulduğunda neil patrick harris'i görünce kesin izlerim dedim. başladım bu hafta ama; acaba gelecek bölümde nolcak ya falan diye meraklandırmıyor açıkçası. ama tabiki neil patricke saygımdan dolayı izlemeye devam ediyorum :d
  5. neil patrick harris nasıl böyle bi şeyde oynamış cidden anlam veremiyorum. tamamen zaman kaybıydı.

    5/10 izlemeyin. 5 vermemin sebebi de tamamen neil patrick sevgimdir.