1. şu videoda insanlardır
    Adamlar otoyolu kapatıp drift yapıyorlar arkadaş. Bir de eğlendiklerini, dikkat çektiklerini düşünüyorlar. Duyduğuma göre 200 TL civarı bir ceza ödeyip serbest bırakılmışlar. Peki, o an orada acelesi olduğu halde gidemeyenler, belki arkada bekleyen bir ambulans, hastaneye yetişemeyen bir hasta ve nicesi... Bunların vebali ne olacak? sen mutlu olacak eğleneceksin diye başkalarının özgürlüğünü ve haklarını sabote etme hakkını kendine nerede buluyorsun? 200 tl ile serbest kalmışlar hep söylerim islam hukukunun cezaları muhteşemdir diye cezalar bedenidir çünkü para cezası zengine koymaz, hapis cezası da vakti bol için cezadır fakat bir serseri için önemsizdir. oysa dayak cezası zengine de fakire de alime de berduşa da aynı acıyı verir drift yaptıkları arabalara da bakacak olursan bu adamlara en az 100-200 bin TL ceza vermen lazım ki işe yarasın ki kanunlarımızda böyle bir şey yok. halbuki islam hukukundaki gibi yatır bunları umuma açık yerde falakaya çek ayaklarına 100 er sopa hem teşhir et, hem rezil et, hem de bedeni acı ver bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı yahut bir daha başkası böyle bir işe tenezzül edebiliyor mu?
  2. abartılan hadisedir. çomar düğün yaparken, kapımın önünde davul zurnayla "baba evinden gelin çıkarma" seramonisi yaparken sorun yok. aynasına havlu asılmış yirmi araçlık konvoyla kornaya basarken de normal. asker uğurlamasında otobüsün önünü kesip halay çekmek de mübah. bu mu suç? adamlar akan trafikte drift yapmıyor. diğer araçlar kısa süreliğine kesiyor yolu. tamam, yapılan normal değil. ama yaşadığın şu ülkede ne normal allah aşkına? iki kulağını çekip yollayın adamları. zaten hatalarını kabul etmişler. çomarın dayanamadığı ne biliyormusun? o arabalar. kızlar. oğlanlar. etraflarında mutlu çift görmek istemiyorlar. osmanlıcı olmayan, tuğralı doblo kullanamayan adamların da mutlu saniyeler geçirdiğini görmek zorlarına gidiyor.

    tanım editi: burası laik hukuk devleti olduğu için, hala dinci yobaz danalar rejimi değiştiremediği için "islam hukuku" ile cezalandırılmasının mümkün olmadığı ve hem vallahi hem billahi bundan sonra da ebediyen mümkün olamayacağı (ağlama saidi nursici ağlama) durum.