1. ara sıra sokak hayvanları için mama aldığım site. hem fiyat uygun hem de market mamalarından daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.
  2. düzenli olarak kullandığım mama firması, denemek isteyenler için özel numune yolluyor böylece kedinizin köpeğinizin bu mamayı sevmeme ihtimalini de sıfırlıyorsunuz.

    yalnız sipariş geldikten sonra ağzını kontrol edin ne yazık ki paketlerin ağzı gevşek oluyor yolda açılabiliyor
  3. pirinç - hamsi - tavuk bileşenlerinden oluşan maması hem sağlıklı hem de benim kedicikler bayılıyor. kedi sahiplerinin hep cebini hem içini rahatlatan site. royal caninin kilosuna 30 tl vermek yerine bunun kilosuna 4.5 tl veriyorum, kargo da beleş.
  4. kısırlaştırılmış kediler için olan mamasını ve silika kumunu 1 yıldır düzenli olarak alıyorum ve kedim de ben de oldukça memnunuz. mamanın kokusu ağır değil ve paketleri fermuar benzeri sisteme sahip. bu sayede uzun süre bayatlamıyor ancak çok hızlı açıp kapatırsanız fermuar sistemi bozulabiliyor, uyarayım.

    kumu 8'li olarak alırsanız tanesi 7,25 lira civarına geliyor ki bence oldukça uygun. kum ile mamayı aynı anda sipariş verirseniz de 15 kiloyu geçtiği için kargo ücreti alınmıyor.

    kısacası kediniz özel mamalara gereksinim duyan bir cins değilse kullanabileceğiniz f-p açısından en iyi marka-firmalardan biri.