1. ilişki virtüözü (aslında fritözü) arkadaşların bu tip konularda artık klişeleşmiş yorumları oluyor. örneğin kaliteli bir insan niye terk edilsin gibi. bir başka yorum ise aldatılıyorsan tatmin edemiyorsundur. yok yalan söyleniyorsa sana demek ki safsın. hırsızın hiç mi suçu yok demezler mi adama? adama diyebilirler ama fritözlere demenin gerçekten bir anlamı yok. onlar içlerinde başkalarının ilişkileri hakkındaki gereken patatesi kızartmaya devam etsinler. bunlardan sıçrayan kızgın yağa dikkat etsek yeter.

    terk etmek de edilmek de insanı üzer. babaannemin bir lafı var, "insanın köpeği ölse bile üzülüyor". köpeğin ölmesine üzülmek eskiden normal bir şey değilmiş demek ki. bu konuda babaannemi dinlemesek de olurmuş.

    fritözler gene daha iyiymiş.
  2. karsidaki bireyin diger bireyi birakip gitme anlamini taşır. aslinda sadece tanimi budur. insan oturup düşününce karsidaki kisi seni birakip gitmiyor aslında, birakip gittigini düşündüğün birey kendi kişiliğini ortaya koyuyor. bazen gelecek icin terk edip gitmek gerekebilir ama siz buna fazla takilmayin.