1. adı tesla model e konulmak istenen ancak ford tarafından takoz konulduğu için tesla model 3 olan über araç

    (bkz: model s)
    (bkz: model e)
    (bkz: model x)
    (bkz: illuminati)
  2. sabırla fiyatını beklediğim otomobil. ekonomik olacak dediler, patron çıldırdı dediler yeri geldi teknoloji firmaları piyasaya tutunmak ve gelirleri arttırmak amacıyla bütçe dostu otomobiller de yapmalılar dedi, lakin ben hiiiç mi hiç inanamıyorum tesladan "yeterince" ekonomik bir otomobil çıkacağını. şahsen ben olsam premiuma yakın hatta premium otomobiller üreten bir firma olsam, ürettiğim otomobiller tam bir teknoloji patlaması içerisinde olsa 150binden aşağı (türkiye'de) satmazdım. amma benim için ekonomik cep dostu araba 90bin den aşağı olmalı (o da hem enflasyondan hem de aracın donanımından dolayı, ayrıca yeni teknoloji vs. vs. 90dan aşağıya satılması yanlış olur arabaya ayıp olur. ha kötü mü olur mükemmel olur.) en boşu 90bin olsa ben yine alamam bana daha da ucuzu lazım yok mu renault twizy gibi 0ını 45bin tlye bana elektrikli otomobil satacak bir firma? (twizy de parasını hiç hak etmiyor he bir baktım da o arka koltuk ne öyle ona da insan oturuyor be) birde unutmadan sıkıştırayım renaultnun bi tane de klasik hatchback tarzı ama elektrikli olan bir otomobili vardı adını hatırlayamadım o da pahalıydı sanırım. (bkz: sad but true)



    edit: şu an gördüm ki 35k$ olarak belirlenmiş fiyatı. yine olmadı be try again.
  3. bütün kontrollerin yapıldığı bir flat screen dışında dashboard namına hiç birşey bulunmayan otomobil. sanırsam gelecekteki bütün otomobillerin interior profili bu çizgide olacak.
  4. 35 bin dolar fiyatı görünce önce pahalı dedim. sonra da, yok lan araba pahalı değil biz fakiriz dedim.

    1 dolar, yaklaşık 3 lira. 3 bin dolar maaş alan bir amerikalı bir yıllık maaşıyla bu arabayı alırken 3 bin lira maaşı olan türk 2 yıl daha çalışmak zorunda kalacak.

    amerika'da araç çevre dostu olduğu için yaklaşık 10 bin dolar vergi indirimi olacak. türkiye'de devlet benzin satamayacağı için akü vergisi falan diye aylık 200-300 liralık vergi koyar. yakıt masrafı yine aynı kapıya çıkar. satış fiyatı üzerine de 15 bin dolar civarı kdv-ötv koyar zaten.

    bir de şunu anlamıyorum: ulan cinsel açlık çeken biziz, her halta sex'li isim veren bunlar. derdiniz ne arkadaş?
  5. son derece ucuz arabadır.

    tr satış fiyatı 150bin civarında bekleniyor. siz bana 150bine 0-100ü 6 sn olan araç gösterin pahalı demeden önce...

    yakıt tasarrufu, mtv olmaması, bakım kolaylığı gibi konulara hiç değinmedim bile farkındaysanız...
  6. 72 saat içerisinde 276.000 adet on sipariş alınarak beklentilerin üzerinde taleple alan model.
    ged