1. tamamıyla seçmen bilgi kartlarındaki bilgilerimizin yer aldığı site.
    fazlası yok arkadaşlar.
  2. troll site falan diyerek trollük yapıp milleti yanlış bilgilendirmeyin. sitede yer alan bilgilerin tamamı vatandaşların mernis bilgileri.

    bakkal dükkanı yönetemeyecek adamlar devlet yönetmeye kalkarsa böyle çok rezalet görürsünüz.
  3. ilk oyunu türkiye'de, (2004 olsa gerek) ikincisini havaalanında kurulan sandıklarda, sonuncusunu ise yurtdışında konsoloslukta kullanan birisi olarak bilgilerimi bulamadığım site.
  4. 2009'da ben de oy kullanmamama rağmen tüm bilgilerim doğru. ne önemliymişiz arkadaş, dünyaya afişe etti bu yetenek yoksunu iktidar. ekran görüntüsünü aldım, cep telefonuyla fotoğrafını da çektim.

    yarın öbür gün ters bir durum olursa bunları delil olarak saklayacağım. avukat arkadaşlar var, hakkımızı alabilir miyiz, tazminat alabilir miyiz diye soruştururacağım. (ironidir ikinci paragraf)
    bu yüzden terorist yapar bu hıyarlar bizi.

    ekleme: siteye vpn ile girenlere suç duyurusunda bulunulacakmış diye bazı haberler dolanıyor. doğruluğunu teyit etmedim. yenişafak denen menem virus bulaşıyor diye bu sabah haber yapmıştı, yemeyince şimdi de tehdide başlanmış olabileceğini düşünüyorum. bunlar yüzünden; dns, proxy, vpn uzmanı oldu yurdum insanı.
  5. bakamadan erişimin engellenmesi. günlerce bakacaktım, tek tek herkesin şeceresini dökecektim. başkaları benimkini dökmemiştir inşallah.
    ozumm
  6. sanki çok güvende hissediyormuşuz gibi şimdi bir de bu çıktı dedirten site.
  7. anneannemin bilgilerinin dahi olduğu ve 71 yaşında olduğunu öğrendiğim site. baba tarafımdan kimsenin olmaması ise kutsal soy'a işaret olsa gerek.
  8. bir aile kütüğünden herhangi biri varsa diğerlerinin de olduğu site. ben yaptım ordan biliyorum :p
  9. bir kere ifşadan bir şey olmaz..
  10. Kimlik bilgilerimizi kullanabileceklerini aklımızdan çıkarmamalı ve önlemimizi almalıyız.