• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (6.94)
the flash
geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış barry allen, central city polis birimi’nde çalışan ve suçluların arkalarında bıraktıkları ipuçlarını toplayan bir adli laboratuvar asistanıdır. talihsiz bir yıldırım kazası yaşamasının ardından süper hız gücüne sahip olan barry, flash kimliğine bürünür ve kötü adamları adalete teslim etmeyi kendine görev edinir! cw kanalında yayınlanan arrow dizisinin spin-off'u olacak yapım; dc comics evreninin bilinen kahramanlarından, adalet birliği üyesi flash’ın gençliğini anlatacak.


  1. onun adı barry allen ve o yaşayan en hızlı insan. çocukken annesinin imkansız bir şey tarafından öldürüldüğünü gördü ve bundan babası sorumlu tutularak tutuklandı. sonrasında barry de bir kaza^:?!^ sonucu imkansız bir şeye dönüştü.

    dc evreni kahramanı olan flash'ın dizisi. central city'de geçer. flashımız da şehrin polis biriminde adli lab.da olay yeri incelemede görevlidir. çalışmadığı zamanlarda star labs'daki bilim insanı arkadaşlarıyla beraber şehrini kurtarır.

    arrow ile bağlantısı nedeniyle bu dizi de tavsiye edilir.
  2. arrow spin-off'u olarak çıkmış the cw dizisidir.

    tam izlemeyi bırakacaktım ki son bölümleri gerçekten sarmaya başladı. bırakacak olanlara tavsiyem son bölümleri izleyin.
  3. arrow spin-offu olarak başlayıp arrowu feci sollamış dizi.
  4. 1. sezon finali enfes olan dizidir. barry karakteri spiderman tatlılığındadır.
  5. iki üç bölüm izleyip başarısız bulduğum dizi.
  6. s 02 ep 16
    !---- spoiler ----!

    sezonun güzel bölümlerinden biriydi. özellikle velocity'nin ne işe yaradığını, neler yapabileceğini görmüş olduk. zoom'un kimliği kafamızı karıştırmaya devam ediyor. bence o maskeli adam da jay çıkacak yani toplam 3 jay var elimizde. belkide zoom başka bir evrenden aslında. hasta olduğundan tedavi amaçlı diğer evrendeki kopyalarını bulup kendini düzeltmeyi planlıyor diye düşünmekteyim. sezon başından beri o kadar kafa karıştırdılar ki herşeyi bekler durumuna girdim.
    iris'le barry'nin arası olacaksa olsun artık. bir kaç sinyal gördük ama barry'den bir hamle beklediğini düşünüyorum iris'in.
    jesse'nin ilerleyen bölümlerde ''hey baba, bak ben de speedster oldum.'' diyerek geri dönmesini bekliyorum.
    caitlin'in karakterini çok kötü yazıyorlar. jay'i bu kadar kolay atlatması ve zoom çıkmasına verdiği sıfır tepki kesinlikle olmadı. danielle'in kapasitesi killer frost'la sınırlandırılmamalıydı. kadınının oyunculuğunu caitlin karakteriyle harcıyorlar kesinlikle.

    !---- spoiler ----!
  7. s 02 ep 17

    !---- spoiler ----!

    ben bu bölümüde çok beğendim. fakat anladığım kadarıyla supergirl'i önümüzdeki bölümlerde ziyaret edicek. keşke bir şekilde supergirl'de bu diziye konuk olsa. çok kısa sahneye bile razıyım. bölüm boyunca cisco'dan supergirl yorumu bekledim meğerse daha varmış. :d gelelim bölüme. geçmişe gitmesi çok iyi bir fikirdi. yalnız madem gittin. eobard thawne'ı öldür eddie kurtulsun dedim içimden. ama timeline ile bu kadar oynamak daha fazla kişinin ölümüne neden olabilirdi. ortalığı daha fazla karıştırmadan geri dönmesi iyi oldu. eski wellsi görmekte eğlenceliydi. o adamın tuhaf bir çekiciliği var. nefret ediyorsun ama bir yandan da tam olarak vazgeçemiyorsun. zekasına hayran bıraktılar yine bizleri. çok kısa sürede barry'nin gelecekten geldiğini anlaması iyiydi fakat barry'nin sen kazandın demesini yemesini egosunun yüksek oluşuna bağlıyorum. bu tarz insanlar zeki olsalarda kaybettiklerini göremeyecek kadar kör olabiliyorlar. geçmişteki flash'in gelecektekine yardımı enfesti. bence grant gustin çok iyi canlandırmış her iki halinide. zaten oyunculuğunu fazlasıyla inandırıcı buluyorum. biraz harry potter havasıda vardı. espiriler yerinde ve güzeldi.
    geriye gittiği zamanda daha ronnie'yi bulmamışlardı. aklıma caitlin'in ne kadar saçma yazıldığı geldi. kadının eşi ölüyor aradan 6 ay geçince pat başka bir dünyadan gelen yabancı bir adama tutuluyor. ben bu durumu baya tuhaf karşılıyorum açıkçası. çok zorlama ve samimiyetsizdi. gelecek sezon caitlin yine başkasını bulursa şaşırmayacağım. açıkçası iris'i takdir ettim. gerçekten bu bölümde eddie'yi ne kadar çok sevdiğini ve özlediğini gördük. bir bölümde olsa eddie'yi görmek çok güzeldi. zaten sezon başından beri iris'te bir durgunluk vardı. hiçbir zaman tam anlamıyla mutlu değildi. bence baya iyi yansıttı acısını bize. şimdi bir yanda caitlin bir yanda iris. tabikide iris karakterini daha gerçekçi buluyorum. zira caitlin tutarsız biri olarak gösteriliyor. yine bu bölümde sanki jay'le aralarında hiçbirşey olmamış gibi davrandı. caitlin yan karakter olarak kalmaya devam etsin mümkünse lineları azalarak bitsin istiyorum. cisco'nun geçmişteki neden bana bu kadar çok yükleniyorsunuz. sezgilerim yok tarzında birşeyler mırıldanmasıda çok ironikti. baya güldüm o sahnede.
    bakalım yeni bölümde zoom'u göreceğiz yeniden.
    jay'i başından beri sevmemiştim zaten iyiki zoom o çıktı. bir ara barry'nin babasının doppelgangerı çıkıcak diye çok korkmuştum.
    !---- spoiler ----!
  8. keyifle izlediğim bilim kurgu dizisi. tam da bu sıralar parçacık fiziği hakkında bir şeyler okumaya gayret ediyorken denk gelmesi mutlu etti. işin eğlenceli kısmı olsa da teoriyle tutarsızlık sezmedim.
    abi
  9. kurgu zayıf tanzimat romanlarında bu kadar tesadüfe yer verilmemiştir muhtemelen her geçen bölüm daha çocukça geliyo bana ilk 20 bölüm sardı itiraf ediyorum sonra bıraktım
  10. bunla arrow'un yönetmeni senaristi falan daredevil izleyip izleyip "bizimki niye böyle olmuyor ulan" diye ağlıyor kesin bilgi.