• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.00)
the good place
kısaca öldükten sonra hayat. adından da anlaşıldığı gibi iyi yer ve kötü yer olmak üzere hayat devam ediyor.


  1. 2016 yılı yapımı dizi. komedi/fantastik diyebiliriz türüne.

    şahsen kristen bell' den nedenini bilmeksizin hazzetmememe rağmen konusunu sevdiğim için izlemeye devam ettim. e yani ölümden sonraki yaşam ne de olsa. insan kurgu da olsa neyi nasıl hayal ettiklerini merak ediyor. cennet cehennem ayrımı yerine iyi yer/kötü yer ayrımı orijinal gelmese de keyifle izleniyor. zira güzel kısımlar/espriler/dokundurmalar yok değil, janet isimli yardımcıyı oynayan d'arcy carden ile ted danson' a hayran kaldım.

    !---- spoiler ----!

    ölümden sonraki hayatı kimin doğru tahmin ettiğine dair "doug forcett" vurgusu çok hoştu :d

    !---- spoiler ----!
  2. bir günde ilk sezonunu bitirdiğim dizi.

    öncelikle dizi kendine çok güzel bağladı beni. çok başarılı ya da çok komik olduğu söylenemez fakat farklı bir bakış açısı yarattığı ve zekice espriler/göndermeler olduğu da yadsınamaz.

    ayrıca final sahnesi tüm sezonun çok üstündeydi. tüm bölümleri o ana gelebilmek için izlemiş olduğum düşüncesine kapıldım.
    kup
  3. farklı bir komedi arayanların kaçırmaması gerektiği dizi. kristen bell çok tatlış. konuk oyuncu olarak da adam scott geliyor, parks and rec'in ben'i.
    hoş dizi ya.
  4. duyduk duymadık demeyin a dostlar ikinci sezon gelmiş yepisyeni 12 bölüm gelmiş ben bitirdim siz de izleyin. spoileeeeeer!!!!!

    ikinci sezondaki tek ve mutlak favorim michael karakteri. o kadar muhteşem ve gerçekçi oynuyo ki adama aşık olmak üzereyim. kötü yerdeki yönetici (dizide demon olarak geçiyo) olan michael’ın ahlak felsefesi (ben de merak etmedim değil) öğrendiği, arada ezelden beri yaptığı işkenceden vazgeçememesi, hele varoluşsal krizlere girdiği, insan olmaya yaklaştığı bölümlere tek kelimeyle ba-yıl-dım. michael ve janet karakterlerini oynayabilecek başka biri daha yoktur herhalde. diğer oyuncular da çok iyi. derek güzel bir sos olmuş.

    hemen bir alıntı yapayım.2x9’dan

    “şimdi ise en insanca şeyi yapacağız. hak edilmemiş bir özgüvenle nafile bir girişimde bulunacağız ve müthiş bir şekilde başarısız olacağız.”