• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.00)
the hitman's bodyguard - patrick hughes
dünya'nın en iyi korumasının(ryan reynolds) artık uluslararası bir mahkemede tanıklık yapacak bir müşterisi(samuel jackson) vardır. ve çok zıt karakterde bu ikili, zıtlıklarını bir kenara koyup birlikte çalışarak mahkemeye zamanında yetişmelidirler.


  1. 18 ağustos'ta türkiye'de sinemalarda boy gösterecek bu aksiyon komedinin en önemli kısmı sanırım oyuncuları. sadece ryan reynolds ve samuel jackson'la değil, salma hayek, gary oldman ve elodie yung gibi isimlerle de kadrosu tamamen umut vermektedir. zaten ryan reynolds deadpool ile kendini ispat etmiş bir isim olarak komedi ve aksiyon filmlerinin allahı olacak bu gidişle.

    ahanda fragmanı düştü birkaç gün önce. onu da buraya bırakıyorum.
  2. aşşırı aksiyonlu olsa da kendini keyifle izleten film.

    samuel l. jackson filmi almış götürmüş tek başına ryan bile yanında sönük kalmış filme katlanabilitemiz artmış. gary oldmancığımı da kötü adam yapmışlar ama olsundu kendisini perdede görmek bile yetiyordu zaten. esas kadın daredevil'deki elektra'ydı galiba, dövüş yetilerini burada kaybetmiş ama sempatik olmuş antipatim azaldı en azından. salma hayek'i de tebrik ediyorum küçük ama etkili bir rolü vardı. valla ünlü oyuncuları bu tarz filmlerde böyle görmeyi seviyorum.bissürü ülke bi araya gelmiş de yapmış filmi zaten ikincisini de yapıversinler bi zahmet.