• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.93)
the last man on earth
phil miller ailesini çok seven ve bankadaki işinden nefret eden sıradan bir adamdı, ancak şimdi insanlığın son umudu! dünyada kalan son insan olan phil, gezegende bir canlı olduğunu daha fark eder. bu iki yabancı, insanlığın kurtulması için tüm farklılıklarını göz ardı edecek ve işbirliği yapacaklardır.


  1. dünyada kalan son adamın komediyle süslenmiş yaşamını anlatan 20 dakikalık fox yapımı dizi. şuana kadar 3 bölümü yayınlandı.
  2. !---- spoiler ----!

    ilk iki üç bölüm izleyince, dünyada kalan son adamın son insan olmadığını, hatta son erkek bile oladığını anladığınız, durum komedisinden öteye gitmeyen dizi.

    !---- spoiler ----!

    izlediğim 8 bölüm itibariyle ortalamanın üstüne çıkamayan oyunculuklar ve vıcık vıcık şakalar ile ilerleyen zevzek bir dizi. ilk bölüm hariç post-apokaliptik bir atmosfer de yok dizede.

    bölümlerin 20 dakika olması ve ana konusu itibariyle bir gece daha sabredip, kalan 5 bölümü izleyerek ilk sezonu tamamlayacağım. çok sıra dışı bir şey olmazsa ikinci sezonun çekileceğini pek sanmıyorum.

    ekleme: yanılmışım. 2. sezonun 2016'da yayınlanacağı duyurulmuş.
  3. komediyle başlayan, bir erkek için çaresizliği en diplerde, karakter phil miller'la birlikte çok fazla yaşatan bir diziye doğru devam eder. ama bu sürede de komedi hiç eksik olmaz. yeni sezonu bekliyorum.
  4. çok da beğenmediğim dizi.
    benzer konseptte çok çok daha iyi bir yapım olarak "y - the last man" çizgi romanını tavsiye ederim.
  5. gülerek izlediğim dizi. gideri var bence.

    !---- spoiler ----!

    tüm sacmaliklarda phil'in parmağı oluyor ve ikinci sezonda o aptal carol'ı da sevmeye başlıyorsunuz.
    bir adam düşünün o kadar boşlukta kalmış ki şişme havuza alkol doldurup bir yandan yatıp diğer yandan da havuzu içiyor. bence komik ya, değil mi yoksa?

    !---- spoiler ----!
    nesli
  6. sanırım ilk üç bölümünü izledim. sonra unuttum gitti. zaten dizi izlemeyi pek sevmem.
  7. gayet eğlendirici, 20 dakikalık güzel bir dizi. izleyin izlettirin.
    altyazı çevirmenliğine büründüğüm ilk 3-5 bölümü çevirip ama yayınlamadığım da bir dizi ayrıca.
  8. çerez tadında. zaman geçirmelil bir dizi. önce meraklanıp dikkatınızı çekecek. ve sonra olayların aynı seyirde döndüğünü anlayıp bırakacaksnz
    ryu
  9. ilk birkaç bölümünde;konunun ilginç olması ve böylesine distopik bir dünyanında gayet neşeli bir biçimde ele alınabileceği düşüncesi hoşunuza gidicek olsa da daha ilk sezon bitmeden sıkılacağınızı garanti ederim.
  10. gideri var, eglencesine bos vakitte iyi gider.