• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.00)
the spongebob squarepants movie - stephen hillenburg, mark osborne
king neptune'ün tacı çalınınca, bikini bottom'da her şey alt üst olur. tüm deliller, suçu mr. krabs'ın işlediğini göstermektedir. buna inanmayan sponge bob, en yakın dostu patrick'i de yanına alarak, shell city'ye gitmek üzere yola çıkar. çalınan tacı zamanında bulup geri getirirse mr. krabs'ı da kurtaracaktır...nickelodeon'un sevilen çizgi filmi uzun metraj serüveniyle beyazperdede.


  1. çocuklar için yapıldığı iddia edilse de aslında içindeki çocuğu öldürmemiş yetişkinlere hitap eden ; süngerbob'un saflığı ile deniz yıldızı patrick ' in akıllara ziyan salaklıklarının bir araya geldiği ve yüzünüzde sürekli bir gülümsemeye aralarda kahkahalarınızın eşlik ettiği bir güzel çizgi filmdir.

    bir bölümünde , zaten bedava dağıtılan balonları çaldıklarını düşünüp sözde şehirden kaçan ve deniz altında ateş yakıp kamp kuran süngerbob ve patrick masumiyeti, hüznü , sevimliliği , çocukluğunuzu ve gülümsemeyi size bir arada yaşatır. öyle de güzeldirler ...

    bu vesileyle squirtwart, bay yengeç, sandy , plankton ve bikini kasabasının tüm güzel ahalisine sevgilerimi sunarım :) iyi ki varsınız :)
    ee