1. timothy theodore duncan. bu sene 25 nisan'da tam 40 olacak. gelmiş geçmiş en iyi power forward olabilir.

    kariyerini yazacak degilim. bu sene son senesi olabilir, kobe'den fazla yüzükle emekli olursa da kobe'ye ayıp olur, ama kobe dahil kimse üzülmez herhalde.
  2. yokluğu ile artık panyalar biraz daha yalnız.
  3. seversiniz sevmezsiniz bilemem de, 19 yıl boyunca tek takımda sürdürülebilen hem de başarılarla dolu bir kariyere ancak saygı duymak gerekir...respect...
    mesut
  4. hayır hayır ağlamıyorum, gözüme panya kaçtı.. :(
  5. sende mi be duncan hem kobe hem duncan cocuklugumuzdan ne kaldi baska elimizde :((((
  6. kevin garnett ile tim duncan arasında büyük bir çekişme vardı zamanında.
    baktığınız zaman tim duncan galip gelmiş durumda.
    bende pek sevmezdim duncan ı, oyun tarzı olarak garnett daha iyi bir oyuncu olarak gelmiştir,daha çeşitli silahları olan bir uzundu.
    sonucta duncan bir efsane olmuştur,şampiyonluklar kazanmış,,bir şehri kalbinden vurmuştur.
  7. önce kobe sonra duncan. nba'in tadı kaçtı iyice.
  8. büyük ama seyir zevki vermeyen bir oyuncuydu. duncan'dan spektaküler hareketler görmek imkansızdı ama shaq hariç bütün rakiplerini sürklase ederdi. david robinson'ın yanında başladığı nba kariyerinde hiçbir zaman amiral'in gölgesinde kalmaması bile başlı başına büyük bir olaydır.
  9. atletik ve hızlı değildi. performansını zekası, sezgisi ve tecrübesiyle halleden, sakin ve gösterişsiz bir oyun yapısına sahipti. hadi avrupa basketbolunu geçtim, nba gibi herkesin havada uçtuğu, süpermen edasıyla hoplayıp zıpladığı bir ligde böylesi bir kariyere sahip olmak kesinlikle saygıyı hak ediyor. öte yandan kurduğu sistemle koç gregg popovich ve kendisini asistleriyle besleyen emmanuel ginobili ve tony parker'ın da üzerinde hakkı çoktur.