• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.00)
tokyo ghoul
tokyo'da insanları yiyen gizemli hortlakların neden olduğu gerilim dolu bir korku hikayesi başlar. bu gizemli hortlakların verdiği korku tüm insanları etkisi altına almıştır. sıradan bir üniversite öğrencisi olan kaneki, tıpkı kendisi gibi bir kitap kurdu olan rize'yle café anteiku'da karşılaşır. kaneki, kaderinin bir gecede değişeceğinin farkında değildir.


  1. 2014'ün kuşkusuz en çok ses getiren animelerinden biri olmakla beraber şahsi kanaatimce her sezon biraz daha kötüye gitmektedir yine de çizimleriyle, hikayesiyle, karakterleriyle en kötü bölümü bile izlemeye değerdir.
    bozuk
  2. yeni sezonunun 2016 eylül gibi geleceği söylenmişti ancak şimdi 2017 temmuz dedikoduları dolaşıyor. zaten mangasından ayrı devam ettiği için mangasını okumanın dizi hikayesi açısından pek bir anlamı yok. bekliyoruz efendim ne yapalım...
  3. şöyle söylemeliyim ki, tam bir zaman kaybı. ilk sezonu izliyorsunuz, 11 bölüm konuşma. kaneki'nin "ben ghoul değilim ühü ühü"leri, touka'nın "ne konuşuyosun lan sen!" demeleriyle geçiyor. 12. bölümde ise son 20 saniyede kaneki iki tekme atıyor ve anime bitiyor. 2. sezonda bir dövüş oluyor, ardından ise "size bir dövüş verdik, şimdi burnunuzdan getiricez" derlercesine onlarca bölüm konuşma izlemek zorunda kalıyorsunuz. baş karakter zaten karaktersiz, korkak. anime ile manga farklı gidiyor demişlerdi, o konuda bir fikrim yok. lakin aniden saçma bir şekilde verilen power uplar ve zayıf hikaye yüzünden tamamen toei'nin yüzüne gözüne bulaştırdığı animedir. ayriyeten çizimleri de çok kötüdür, niye mi?

    (bkz: toei animation)
    (bkz: one piece)